2023-10-24

Методичний фонд кафедри ПУАП поповнився науковими виданнями з кримінально-процесуального права

Доктор юридичних наук, професор Антон Столітній передав до методичного фонду кафедри публічного управління, адміністрування та права ННІ фінансів, економіки, управління та права ґрунтовні сучасні наукові праці та посібники, які допоможуть майбутнім правознавцям якісно опановувати фахові дисципліни та підсилять конкурентоспроможність випускників юридичних спеціальностей на сучасному ринку праці.

Методичний фонд кафедри ПУАП поповнився науковими виданнями з  кримінально-процесуального права

На кафедрі публічного управління, адміністрування та права Навчально-наукового інституту фінансів, економіки,  управління та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбулася знакова подія – завдяки доктору юридичних наук, професору Антону Столітньому і ректору університету, професору Володимиру Онищенку, методичний фонд кафедри поповнився підбіркою сучасних наукових і практикоорієнтованих видань у сфері кримінально-процесуальної діяльності, цінних методичних матеріалів та підручників з кримінального процесу.

За словами науково-педагогічних працівників кафедри публічного управління, адміністрування та права,  цей важливий крок не тільки покращить якість освітніх послуг для здобувачів, які обирають спеціальність 081 Право, але й збагатить ресурси університету. Матеріали, передані на кафедру, допоможуть майбутнім фахівцям отримати більше актуальних знань та навичок у сфері кримінального права та процесуальних питань.

Професор Антон Столітній  висловив слова щирої  вдячності  ректору та усій університетській спільноті Полтавської політехніки за підтримку розвитку вищої юридичної освіти. Науковець підкреслив важливість доступу студентів до актуальної наукової літератури та матеріалів, які сприятимуть розвитку їхніх професійних компетенцій.

У свою чергу ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко засвідчив всебічне сприяння таким  ініціативам, підкресливши, що університет завжди готовий підтримувати розвиток освіти та науки, надаючи студентам всі необхідні ресурси для успішної підготовки майбутніх фахівців у галузі «Право».

«Колосальний практичний досвід помножений на ґрунтовні теоретичні знання, надані висококваліфікованими викладачами Полтавської політехніки,  сприятимуть тому, що майбутні юристи отримають вищу освіту європейського рівня.

Дякуючи  професіоналам своєї справи, до яких, безсумнівно, належить шановний Антон Володимирович Столітній, наші випускники зможуть сформувати фахові компетентності та сприятимуть повоєнному відновленню нашої країни», — наголосив очільник Полтавської політехніки.

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» продовжує зміцнювати матеріально-технічну та методичну базу навчально-наукових інститутів та факультетів, окремих кафедр попри непрості виклики у сфері науково-освітньої діяльності.

Нагадаємо, раніше  професор Антон Столітній поділився зі студентами-фінансистами ефективними кейсами антикорупційної діяльності та  провів  для студентів консультації у рамках тренінгового курсу з кримінального процесу.

Нещодавно політехніка підписала угоду про науково-освітню співпрацю з освітянами Полтавської громади, у рамках якої  в університеті відбувся науково-практичний семінар директорів ЗЗСО Полтавської міської територіальної громади.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»