2023-05-12

Студенти Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки відвідали Полтавський офіс ІТ компанії Nix Solutions

11 травня 2023 року студенти ІТ-спеціальностей Полтавської політехніки відвідали офіс провідної вітчизняної ІТ компанії Nix Solutions, яка займається розробкою та підтримкою корпоративних систем, мобільних та веб-додатків, адмініструванням та технічною підтримкою програмного забезпечення, консалтингом, розробкою власних продуктів.

Студенти Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки відвідали Полтавський офіс ІТ компанії Nix Solutions

Компанія NIX Solutions була заснована в Харкові у 1994 році і нині трансформувалася в одного з найбільших флагманів IT-аутсорсинга в Україні з серйозним портфелем виконаних проектів за плечима, а з 2023 року офіс компанії відкрився і в Полтаві.

Під час захоплюючої екскурсії студенти мали нагоду дізнатись про історію компанії, етапи її розвитку та напрямки діяльності, корпоративні цінності та конкурентні переваги. Представники компанії детально розповіли про можливості працевлаштування, продемонстрували сучасні робочі кабінети, в яких працюють розробники, місця для коворкінгу та відпочинку.

NIX, так само як і Полтавська політехніка, забезпечує всебічну підтримку Збройних Сил України та робить все можливе, аби волонтерський рух не збавляв обертів і щодня наближав Україну до омріяної Перемоги! Тому студенти мали можливість відвідати музей волонтерської допомоги NIX, ознайомитись з напрямками волонтерської діяльності ІТ компанії та дізнатися про вагомий внесок IT-індустрії у підтримку української армії.

Студентів також чекали фірмові сувеніри-подарунки від Nix Solutions та цікава лекція від HR –менеджера компанії з порадами щодо написання першого CV, розвитку «м’яких» навичок (soft skills) та проходження першого інтерв’ю.

Наприкінці екскурсії за кавою студенти мали можливість поспілкуватись з менторами компанії, які радо відповідали на всі їхні питання.

Викладачі та студенти Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» висловлюють слова щирої вдячності партнерам університету - компанії Nix Solutions за запрошення, пізнавальну екскурсію та позитивні емоції!

Раніше студентки політехніки стали учасницями другої Міжнародної віртуальної школи на базі провідного польського університету-партнера, а студент-будівельник презентував молоді політехніки можливості волонтерського руху «Будуємо Україну Разом».

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»