2022-04-13

НАДС проводить опитування щодо навчання державних службовців і посадових осіб в умовах воєнного стану

Національне агентство України з питань державної служби запрошує державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування взяти участь в опитуванні щодо професійного навчання в умовах воєнного стану.

НАДС проводить опитування щодо навчання державних службовців і посадових осіб в умовах воєнного стану

З метою оптимальної організації професійного розвитку осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, НАДС проводить опитування щодо професійного навчання в умовах воєнного стану.

Опитування триває до 17 квітня 2022 року та є анонімним.

Пройти його можна за посиланням.

В умовах російської військової агресії державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування продовжують забезпечувати стабільне функціонування державних органів та органів місцевого самоврядування, здійснюючи свої професійні обов’язки та працюючи за нових (незвичних і небезпечних) обставин, що вимагає постійного вдосконалення, розширення та оновлення їхніх знань, умінь і навичок.

Результати опитування важливі для НАДС і будуть враховані для створення належних умов організації професійного навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування під час дії воєнного стану.

Під час дії воєнного стану Національне агентство України з питань державної служби спрямовує свої зусилля на забезпечення інтересів і прав державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, збереження стабільних умов їх службової діяльності, а також задоволення потреб у професійному навчанні, зокрема підвищенні кваліфікації.

Нагадаємо, минулого року Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» отримав державне замовлення від Національного агентства України з питань державної служби і держслужбовці підвищували кваліфікацію за трьома програмами, а майбутні управлінці ознайомилися з роботою Міжрегіонального управління НАДС у Полтавській та Кіровоградській областях.

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»