2024-01-16

Науковців запрошують отримати стипендію Інституту гуманітарних досліджень Відня

Науковців Полтавської політехніки запрошують отримати стипендію від Інституту гуманітарних досліджень Відня, стипендія розміром до 3000 євро надасть можливість упродовж чотирьох місяців працювати над власним дослідженням. Дедлайн прийому заявок – 14 лютого 2024 року.

Науковців запрошують отримати стипендію  Інституту гуманітарних досліджень Відня

Українських науковців запрошують отримати стипендію від Інституту гуманітарних досліджень Відня. Стипендія розміром до 3000 євро надасть можливість упродовж  чотирьох місяців працювати над дослідженням в Інституті гуманітарних досліджень.

Узяти участь у стипендіальній програмі можуть науковці, які здобувають або вже отримали PhD у сфері гуманітарних або соціальних наук після 2019 року, та хочуть втілити дослідницький проєкт про польсько-українські, польсько-білоруські або польсько-литовські відносини у галузі історії, політики чи літератури або про внесок Єжи Ґедройця та видавництва «Культура».

Щомісячна стипендія, яка покриватиме усі витрати на час перебування у Відні, становитиме 2 500 євро, якщо ви ще навчаєтеся, та 3 000 євро, якщо вже захистили дисертацію.

Працювати над своєю науковою роботою в Інституті гуманітарних досліджень науковці зможуть з вересня 2024 року по червень 2025 року.

Для участі в проєкті кандидати мають надати заповнену заявку, резюме, яке включає список публікацій та опис дослідницького проєкту (до 550 символів).

Також необхідно надати проєктну пропозицію: мета, методи, сфера науки та план виконання (до 7 500 символів), мотиваційний лист та два рекомендаційних листи.

Усі документи мають бути англійською мовою та у форматі pdf. Називайте файли вкладень латиницею.

Прийом онлайн - заявок триватиме до 14 лютого 2024 року.

Подати заявку можна за посиланням.

Раніше науковців політехніки запрошують взяти участь в опитуванні стосовно Open Access,  студентську молодь політехніки запрошують подавати заявки на участь у грантовій програмі у Польщі, Відземський університет прикладних наук пропонує дослідницькі стипендії для аспірантів в галузі економіки та туризму, а  Представництво Європейського Союзу в Україні оголошує набір студентів та аспірантів для участі в онлайн-школі EU Study Days-2024.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»