2023-09-02

Нова група вихованців Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку «Mr. Leader» розпочала підготовку

У Центрі освіти та піклування про дітей дошкільного віку «Mr. Leader» Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відзначили День знань та початок нового навчального року. Ректор Володимир Онищенко привітав нову групу вихованців та батьків з важливою подією – початком підготовки за інноваційною програмою.

Нова група вихованців Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку «Mr. Leader» розпочала підготовку

1 вересня вихованці Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку «Mr. Leader» відсвяткували День знань і привітали нову групу дітлахів. Цьогоріч вихованцями центру стали діти викладачів університету, магістрантів аспірантів та внутрішньо переміщених осіб.

Ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко привітав найменших учасників освітнього процесу у Полтавській політехніці.

«Мені надзвичайно приємно сьогодні привітати вас, дорогі дітки, з Днем знань. У наших умовах треба радіти кожному дню і здобутим новим знанням, бо ці знання будуть допомагати вам відновлювати Україну, адже нам з вами в ній жити.

У цей день мені приємно бачити ваші посмішки. Такі маленькі, а вже ходите до університету. Це унікальний приклад того, що вже змалечку, будучи дошкільнятами, діти ходять до університету та зростають в університетському середовищі. Натомість перша група випускників Центру пішла до школи.

Я думаю, ви запам’ятаєте 1 вересня, яке ви розпочали у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка». Ми повинні завжди пам’ятати, що цей рік розпочинається в умовах війни, і ми повинні бути вдячними Збройним Силам України, які нам дають можливість наживо і взагалі розпочати цей навчальний рік. Будемо пам’ятати це все життя і я впевнений, що ви, як майбутнє нашої країни, будете знати нашу новітню історію України й робити правильні висновки про країну-терориста рф.

Вітаю з початком нового навчального року у Центрі освіти та піклування про дітей дошкільного віку!

Вітаємо майбутніх лідерів – майбутнє України!

Успіхів, дорогі діти, і наснаги вам, шановні батьки!

Дякуємо захисникам за можливість дітям зростати в Україні!» – привітав ректор Володимир Онищенко.

Декан факультету філології, психології та педагогіки Полтавської політехніки, кандидат педагогічних наук, доцент Анна Агейчева також звернулась з вітальним словом та зазначила, що Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» невпинно рухається вперед і сміливо реалізує нові амбітні проєкти, а колектив Центру і факультету огортає турботою найменших «студентів».

Батьки, вихователі та аніматори подарували дошкільнятам свято – казкову пригоду, сповнену веселощів, ігор та руханок разом з улюбленими героями.

Нагадаємо, майже рік тому в Полтавській політехніці відкрився перший в Україні Центр освіти та піклування про дітей дошкільного віку на базі закладу вищої освіти, до Дня захисту дітей у Полтавській політехніці відкрили другу чергу будівництва Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку «Mr.Leader», а у День знань відкрили Центр хореографічного мистецтва.

 

Нещодавно ректор політехніки презентував проміжні результати вступної кампанії на серпневій конференції педагогічних працівників Полтавської громади.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»