2023-01-23

Оголошено добір експертів для сертифікації вчителів

Державна служба якості освіти України оголосила добір експертів для забезпечення третього етапу сертифікації вчителів початкових класів. Участь у відборі можуть узяти педагогічні, науково-педагогічні працівники державних або комунальних закладів освіти чи інші особи з досвідом педагогічної діяльності не менше 5 років у початковій школі.

Оголошено добір експертів для сертифікації вчителів

Державна служба якості освіти України оголосила добір експертів для забезпечення третього етапу сертифікації вчителів початкових класів. Даний етап передбачає вивчення практичного досвіду роботи учасників сертифікації.        Участь у відборі можуть узяти педагогічні, науково-педагогічні працівники державних або комунальних закладів освіти чи інші особи з досвідом педагогічної діяльності не менше 5 років у початковій школі.

Усі кандидати пройдуть відповідне навчання, організоване Державною службою якості освіти України.

Реєстрація потенційних експертів триватиме до 15 лютого 2023 року.

Раніше науковці провідних українських університетів можуть отримати індивідуальні гранти, відкрито стипендіальну програму для науковців від Британської Асоціації Слов’янських та Східноєвропейських Студій, оприлюднено конкурси Програми Європейського Союзу Erasmus+ на 2023 рік.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»