2023-01-19

Оприлюднено конкурси Програми Європейського Союзу Erasmus+ на 2023 рік

Національний Еrasmus+ офіс в Україні запрошує науковців та викладачів до співпраці, перелік конкурсів Програми Європейського Союзу Еrasmus+ на 2023 рік оприлюднено. З конкурсними пропозиціями та списком необхідних документів можна познайомитися на порталах, корисних для пошуку освітніх партнерів, ознайомлення та подання проєктних заявок, управління проєктами.

Оприлюднено конкурси Програми Європейського Союзу  Erasmus+ на 2023 рік

Детальніше:

Коротко огляд всіх можливостей відкритих для України на 2023 рік з покликаннями на відповідні розділи конкурсів на сайті НЕО в Україні – українською мовою.

Українськомовна презентація про відкриті можливості для України тут.

Національний Еrasmus+ офіс в Україні запрошує бажаючих знайомитись з необхідною документацією та конкурсними деталями. Конкурсна документація на порталах вже опублікована також: для централізованих напрямів, які координує ЕАСЕА – FTOP та для децентралізованих напрямів, які координують національні агентства Еrasmus+ – E&ESC.

Дані портали є корисними для пошуку партнерів, ознайомлення з конкурсними правилами, завантаження та подання проєктних заявок, управління проєктом тощо.

Звертаємо увагу на інформаційні дні, які проводяться ЕАСЕА по кожному напряму окремо, то ж слідкуйте за новинами – всі заходи мають відеозаписи та інші відкриті корисні ресурси!

Щодо пріоритетів підтримки України та плану трансформації освіти України, виклики та потреби, публікуються на вебсайті Міністерства освіти і науки України у відповідному розділі.

Новий план дій Міністерства освіти і науки України щодо розвитку освіти у післявоєнний період – EDUCATION 4.0 UKRAINIAN SUNRISE – англійською мовою.

Додатково радимо поділитися презентацією з Вашими міжнародними партнерами щодо ситуації в Україні та можливостей співпраці (кінцеві терміни подання оновлено в грудні 2022 року).

Раніше студентів та викладачів запрошують відвідати лекції відомих зарубіжних науковців, молодь запрошують вдосконалити цифрові навички на освітньому онлайн-курсі, викладачів технічних спеціальностей запрошують стати учасниками курсу-інтенсиву від компанії Sigma Software, оголошено конкурс грантів для студентської молоді за програмою «Scholarship в Україні».

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»