2021-11-12

Політехніка готує навчальні аудиторії до повернення студентів

У Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» завершуються ремонтні роботи у трьох навчальних корпусах, наразі повністю оновлено 17 лекційних аудиторій. Ректор Полтавської політехніки, професор Володимир Онищенко разом із представниками студентського парламенту проінспектували готовність аудиторій до повернення студентів з дистанційного навчання.

Політехніка готує навчальні аудиторії до повернення студентів

Поки студенти, у зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в області, перебувають на дистанційному навчанні, у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» ремонтують і оновлюють навчальні аудиторії, продовжують заміну дверей та облаштовують науково-освітній простір новими меблями, виготовленими у власному меблевому цеху університету.

У трьох навчальних корпусах – «П», «А» та «Ф» якісно оновили 17 сучасних великих лекційних аудиторій, які вміщають до 90 осіб. Ремонтні роботи тривають за планом і після завершення онлайн-навчання студенти університету повернуться у сучасні затишні аудиторії та здобуватимуть знання у комфортних умовах одного з найкращих університетів України.

«До вирішення проблеми підійшли комплексно – вже оновили 17 сучасних аудиторій, адже університет розуміє, що треба ефективно використовувати бюджетні кошти, вкладаючи їх у власний розвиток, у майбутнє, інвестуючи у якісне навчання студентів Полтавської політехніки. Користуючись нагодою, коли всі студенти знаходяться на дистанційному навчанні, завершуємо розпочаті ремонтні роботи та плануємо зустрічати своїх студентів під час офлайн-навчання вже в оновлених аудиторіях. Фахівці університету виконали детальне обстеження стін, покрівель, провели всі необхідні розрахунки та оновили інтер’єр аудиторій.

Важливо, щоб наші студенти отримували не тільки якісні знання, але й звикали до європейського рівня комфортних умов перебування в аудиторіях і лабораторіях нашого університету.

Разом з представниками студентського парламенту перевірили готовність аудиторій до початку навчання офлайн, побаченим повністю задоволені. Тож запрошуємо абітурієнтів міста та Полтавського регіону звернути увагу на прогресивний, сучасний, європейський університет, один з лідерів сучасної вищої освіти, що створює всі необхідні умови для якісного опанування знань, які з часом можуть допомогти отримати гарну роботу, високі результати та приносити душевне задоволення», – прокоментував ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко. Очільник Полтавської політехніки разом з представниками студентського парламенту особисто переконався у якості виконаних ремонтних робіт.

За словами президента студентського парламенту Полтавської політехніки Людмили Билим, в університеті динамічно та безперервно відбуваються зміни, які відображають невпинний розвиток освітнього закладу.

«За останні кілька років матеріально-технічна база університету значно осучаснилася, що викликає у студентів тільки позитивні емоції. Дивлячись на масштабність виконаних робіт, одразу стає зрозуміло: університет дбає про комфортне та якісне навчання своїх студентів. Центральною фігурою є та залишається студент, про якого тут дбають, створюючи всі умови для його всебічного і гармонійного розвитку. Головне, бережіть своє здоров’я та життя, а Полтавська політехніка з радістю на вас чекає!» – наголосила Людмила Билим.

Раніше координатор вакцинальної кампанії від COVID-19 у Полтавській області зустрівся зі студентами політехніки.

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»