2022-04-21

Полтавська політехніка надала гуманітарну допомогу Чернігівській політехніці

Полтавська політехніка спільно з Полтавською ОВА організувала збір і доставку гуманітарної допомоги для Національного університету «Чернігівська політехніка». Чернігівські колеги подякували за допомогу.

Полтавська політехніка надала гуманітарну допомогу Чернігівській політехніці

До гуманітарного вантажу для постраждалого університету-партнера увійшли продукти харчування, у тому числі дитяче, засоби індивідуальної гігієни, мийні засоби.

Національний університет «Чернігівська політехніка» висловив вдячність всьому колективу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» та ректору, професору Володимиру Онищенку за підтримку та поставку гуманітарної допомоги до університету.

«Ваша допомога дуже важлива зараз для співробітників, студентів та жителів нашого міста, які постраждали від обстрілів та бомбардувань армією російської федерації, та є черговим свідченням міцної дружби між нашими університетами», – зазначив ректор Національного університету «Чернігівська політехніка» Олег Новомлинець.

Нагадаємо, політехніка перерахувала одноденний заробіток на потреби ЗСУ, у політехніці відбувся благодійний концерт артистів Полтавської обласної філармонії, полтавські актори показали інтерактивну виставу для тимчасово переміщених родин, науковиці політехніки провели екскурсію Полтавою для переселенців.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»