2020-12-18

Полтавські криміналісти відзначили професіоналізм колективу і привітали з ювілеєм університету

Колектив Полтавського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України привітав «кондратюківців» з 90-річчям університету. Директор НДКЕЦ Тарас Бойко звернувся у відеовітанні і відзначив професіоналізм науково-педагогічних працівників.

Полтавські криміналісти відзначили професіоналізм колективу і привітали з ювілеєм університету

Директор Полтавського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Тарас Бойко та колектив криміналістів і судових експертів надіслали святкове привітання з нагоди 90-річчя Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» з побажаннями процвітання, наукових звершень та динамічного розвитку на освітньому Олімпі.

«Університет належить до лідерів вищої освіти України, тому ювілей – ще одна приємна нагода відзначити високий професіоналізм, інноваційні підходи та самовіддану роботу.

Безсумнівна роль і вагомий внесок у виховання молодого покоління належить потужному професорсько-викладацькому складу, серед якого – шановні професори, доценти та доктори, кандидати наук, видатні освітяни, науковці, знані у світі фахівці та лауреати державних премій.

Зичимо міцного здоров’я, добра, щастя та подальшого зростання! Нехай ваш досвід та професіоналізм, творчий потенціал у справі підготовки висококласних фахівців, виховання молоді послужить зміцненню нашої держави!» – побажав головний криміналіст Полтавщини Тарас Бойко.

Полтавська політехніка та Полтавський НДЕКЦ МВС України плідно співпрацюють в освітньо-науковій сфері, проводять спільні наукові події та втілюють цікаві для студентів проєкти. У рамках Меморандуму про партнерство та співпрацю науковці та студенти політехніки вивчають реальні випадки з правової та криміналістичної практики.

Медіа – центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»