2024-06-24

Полтавський академічний симфонічний оркестр виступить в університеті з благодійним концертом на підтримку ЗСУ

26 червня з нагоди відзначення Дня Конституції України у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» з благодійним концертом на підтримку Збройних Сил України виступить Полтавський академічний симфонічний оркестр на чолі з Єлізаром Пащенком. Вхід за запрошеннями.

Полтавський академічний симфонічний оркестр виступить в університеті з благодійним концертом на підтримку ЗСУ

З нагоди відзначення Дня Конституції України благодійний концерт Полтавського  академічного симфонічного  оркестру на чолі з Єлізаром Пащенком на підтримку Збройних Сил України відбудеться 26 червня о 19.00 на  open-space локаціях Полтавської політехніки.

Масштабна мистецька подія відбудеться за всебічної підтримки Департаменту культури і туризму Полтавської обласної військової адміністрації  та сприяння Центру культури і студентської творчості Полтавської політехніки.

Вхід за запрошеннями.

Детальніша інформація за телефоном: +38(063) 186 86 10 – Гліб Олексійович Кудряшов.

Нещодавно  рок-гурт KARTA SVITU виступив з благодійним концертом на базі Полтавської політехніки і презентував свій дебютний альбом.

Нагадаємо, «Український Паганіні» – скрипаль-віртуоз Василь Попадюк зіграв благодійний концерт на сцені Полтавської політехнікирок-гурт «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» двічі виступив з благодійними концертами, а також у Полтавській політехніці відбувся благодійний концерт Національного академічного оркестру народних інструментів.

Медіацентр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»