2024-03-05

Представники Капеланського патруля провели тимбілдинг для співробітників Полтавської політехніки

На базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» представники Капеланського патруля провели тренінг з розвитку командоутворення колективів. Під час заходу учасники мали змогу розвинути відчуття довіри та підтримки до оточення, що дало змогу покращити як особистісні риси, так і якісні форми взаємодії у колективах.

Представники Капеланського патруля провели тимбілдинг для співробітників Полтавської політехніки

29 лютого в межах функціонування Психологічного хабу «Школа резилієнтності» кафедри психології та педагогіки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» у співпраці з Ґендерним центром Полтавської політехніки на базі університету відбувся захід з розвитку командоутворення колективів.

Капеланський патруль – це громадське формування капеланів які надають морально-психологічну та духовну підтримку працівникам правоохоронних підрозділів Національної поліції, Служби судової охорони, Департаменту виконання кримінальних покарань та Державній службі з надзвичайних ситуацій.

«До нас завітали наші надійні партнери – це Капеланський патруль. Дякуємо їм за те що долучилися та допомагають нам проводити цей захід. Також дякуємо всім за те що доєдналися. Бажаю всім гарно провести час на тренінгу», – побажала керівник Ґендерного центру Полтавської політехніки Олена Дубинка.

Тренінг для співробітників Полтавської політехніки та усіх охочих провели представники Капеланського патруля – старший капелан правоохоронних структур та ДСНС у Полтавській області Юлія Назарець, а також Олег та Ірина Ревенко. До учасників також долучилися і представники Управління Патрульної Поліції Полтавської області, що є незмінними партнерами Полтавської політехніки та співорганізаторами багатьох просвітницьких заходів.

«Рада вітати всіх, хто долучився до роботи нашого тренінгу. Підтримання ментального здоров’я науково-педагогічних працівників та представників інших структурних підрозділів Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» є важливим завданням сьогодення. Також дуже важливим є саме підтримка командних та якісних взаємовідносин на робочому місці, тому що робота – це більша частина нашого дня. Якщо ми відчуваємо себе гарно на роботі наше ментальне здоров’я відповідно буде покращуватися», – зауважила завідувач кафедри психології та педагогіки Євгенія Хоменко.

На початку заходу старший капелан правоохоронних структур та ДСНС у Полтавській області Юлія Назарець розповіла присутнім про головні завдання Капеланського патруля та основні напрямки його роботи.

Представники Капеланського патруля Олег та Ірина Ревенко провели цікавий тимбілдинг, під час якого учасники тренінгу мали змогу розвинути відчуття довіри та підтримки до оточення, що дало змогу покращити як особистісні риси, так і якісні форми взаємодії у колективах.

Наприкінці учасники тренінгу поділилися власними враженнями щодо участі в заході та подякували тренерам за цінний досвід.

«Бережіть себе. У вас неймовірно важлива місія, ви робите неймовірну справу. Дякуємо, що завітали до Полтавської політехніки, дякуємо, що згуртували всіх нас. Завжди будемо раді вас бачити, будемо ще вас чекати у нашому університеті. Щиро вдячні», – подякувала декан факультету філології, психології та педагогіки Анна Агейчева.

«Ми неймовірно вдячні вам за проведений івент. Знаєте, вже давно була сформована думка, що в нас згуртована, класна команда. І сьогодні я ще раз впевнилась в цьому. Тут правда можна покластися на своїх колег. На початку я казала, що кожному довіряю на 90%. І тепер я впевнено можу сказати, що довіряю колегам на всі 100%», – наголосила заступник декана факультету філології, психології та педагогіки Наталія Бондар.

«Дуже приємна атмосфера, дуже крутий та класний івент. У роботі з командоутворення дуже важливу роль відіграють відкритість та робота над собою. Тому дякуємо тренерам за підняття настрою та можливість всім нам сьогодні згуртуватися», – зазначила Євгенія Хоменко.

Раніше у політехніці презентували проєкт соціальної згуртованості, успішно реалізований за підтримки МОМ та уряду Японії, психологи, правоохоронці і рятувальники обговорили розвиток психологічної стійкості у сім’ях, освіті і суспільстві під час війни, представники профспілкових організацій Полтавщини успішно підвищили кваліфікацію на базі Центру ветеранського розвитку Полтавської політехніки.

Нагадуємо, у Полтавській політехніці започатковано діяльність Євроклубу.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»