2023-04-10

Ректор зустрівся з новообраними членами студентського самоврядування

7 квітня ректор Полтавської політехніки, професор Володимир Онищенко провів зустріч з новообраним Президентом та членами Студентського парламенту і головами Студентських рад структурних підрозділів університету. Очільник університету та ініціативна студентська молодь обговорили пріоритетні напрямки подальшої діяльності та співпраці, наголосивши на консолідації зусиль задля посилення лідерських позицій університету серед закладів вищої освіти Полтавського регіону.

Ректор зустрівся з новообраними членами студентського самоврядування

Ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко провів зустріч з новообраним Президентом Студентського парламенту Артемом Лоіком, головами та членами Студентських рад структурних підрозділів університету. Очільник Полтавської політехніки привітав ініціативну студентську молодь з новим вагомим життєвим етапом, наголосивши на готовності консолідувати спільні зусилля задля примноження авторитетності та лідерських позицій університету як флагмана вищої освіти Полтавського регіону.

«Щиро вітаю з новою сторінкою у вашому цікавому студентському житті! Попереду – чимало унікальних проєктів, можливостей та перспектив для молодих, цілеспрямованих, наполегливих, яких охоче підтримає наша дружня команда однодумців. Ви – наше майбутнє, майбутнє усієї країни, і лише від вас залежить якою вона буде. Ваші славні попередники зробили чимало значущого, сміливо пишаймося цими здобутками, примножуймо та розвиваймо! Твердо переконаний, що перший обраний у воєнний час Студентський парламент уже увійшов у історію, об’єднавши навколо себе харизматичних особистостей, яким небайдужа доля alma mater цілої країни.

Дуже радий, що є унікальна можливість надати студпарламенту окрему робочу локацію, про яку мріяли усі ваші попередники. У студхабі «Політехніка» матимете власну штаб-квартиру, те особливе, наповнене драйвовою енергетикою, місце, де можна зустрічатися у вільний час. Запрошуйте студентів інших полтавських університетів, спілкуйтеся, знайомте з політехнікою, проводьте спільні заходи, культурно-мистецькі заходи, благодійні концерти. Адже наразі ворог об'єднав нас так міцно, як ніколи раніше. І сьогодні маємо унікальну можливість показати нашу єдність, у якій наша сила, наш міцний дух!

Ви – амбітні молоді люди, перед якими відкриваються супер-перспективи, Україна змінюється, ви змінюєте обличчя держави собою, власними мріями, бажаннями і прагненнями! Щиро вдячний вашим викладачам за всебічну підтримку та віру у ваші сили, бо якщо є класні студенти, то є і класні викладачі. Гуртуйтеся, створюйте, надихайте один одного! Будьте одним цілим, єдиною командою не для ректора чи адміністрації університету, будьте собою. Будьте новими лідерами, за якими продовжуватимуть йти ті, хто зовсім недавно віддав за вас свій голос», – привітав представників оновленого складу Студпарламенту ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко.

Відповідно до регламенту проведення виборів президента Виборча комісія студентського самоврядування Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» за участі студентів Полтавського фахового коледжу нафти і газу та Миргородського фахового коледжу імені Миколи Гоголя оприлюднила результати, згідно з якими голоси на підтримку двох кандидатур розподілилися наступним чином:

  • Лоік Артем Ігорьович – 65,05 %;
  • Коломієць Ксенія Олегівна – 34,66 %.

Результати волевиявлення затверджені наказом по університету, а новий очільник отримав посвідчення.

Адміністрація та представники студентського самоврядування Полтавської політехніки привітали новообраного Президента Студентського парламенту, побажавши нових вагомих звершень.

«Шановний Володимире Олександровичу, шановні друзі, однодумці! Ми на порозі нових викликів, однак вже зараз готові давати відсіч супернику. Щиро дякую за віру в мене, підтримку студентських ініціатив та найамбітніших задумів. Ваш особистий приклад надихає мене та усю нашу команду не зосереджуватися на досягнутому, не просто мріяти, а робити мрії життєвими цілями. Знаю – разом ми зможемо набагато більше, адже поки горить на полі техніка, тил тримає Полтавська політехніка!», – подякував Президент Студентського парламенту Полтавської політехніки, студент факультету філології, психології та педагогіки Артем Лоік.

Відповідно до пункту 10 Положення про Студентський парламент Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» та за займаною посадою Президент Студентського парламенту входить до складу Вченої ради університету.

Разом з новим очільником студентського самоврядування ректор, професор Володимир Онищенко вручив посвідчення новообраним головам Студентських рад структурних підрозділів університету та членам Студентського парламенту:

  • Валентині Бабець – голові Студентської ради Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права;

  • Омеляну Щур-Дунцю – голові Студентської ради Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою;

  • Богдані Курилюк – голові Студентської ради Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки;
  • Тарасу Кисілю – голові Студентської ради Навчально-наукового інституту нафти і газу;

  • Оксані Зелененькій– голові Студентської ради факультету філології, психології та педагогіки;

  • Івану Оверченку – голові Студентської ради факультету фізичної культури та спорту;

  • Анні Ісіченко – членкині студпарламенту, студентці Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права;

  • Ксенії Коломієць – членкині студпарламенту, студентці Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права;

 

  • Юлії Кривонос – членкині студпарламенту, студентці Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки;

  • Валерію Левченку – члену студпарламенту, студенту факультету філології, психології та педагогіки;
  • Катерині Манжалій – членкині студпарламенту, студентці факультету філології, психології та педагогіки;

  • Євгену Ошкодьорову – члену студпарламенту, студенту Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки;

  • Артему Сосніну – члену студпарламенту, студенту Навчально-наукового інституту нафти і газу;

  • Артему Харченку – члену студпарламенту, студенту Навчально-наукового інституту нафти і газу;

  • Андрію Шендрику – члену студпарламенту, студенту Навчально-наукового інституту нафти і газу;

  • Сергію Щепіну – члену студпарламенту, студенту факультету філології, психології та педагогіки;

  • Олексі Щур-Дунцю – члену студпарламенту, студенту Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою.

«Нехай зафіксовані у виборчих протоколах цифри не дадуть вам спокійно спочивати на лаврах, а слугуватимуть стимулом рухатися вперед, досягати нових особистісних вершин. Впевнено тримаймо спільний науково-освітній, культурний та волонтерський фронт. Разом до Перемоги! Все буде Україна!», – зазначив ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко.

Нагадаємо, 5 квітня у Полтавській політехніці обрали президента і новий склад органів студентського самоврядування.

Раніше студентка створила стікер-паки Полтавської політехніки для Viber і Telegram, а через місяць після початку повномасштабного вторгнення відбулась неформальна зустріч зі студентами політехніки «Сила знань – міць держави».

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»