2023-01-18

Solidarity grants: можливості для українських вчених в умовах війни

EMBO надає гранти для приймаючих закладів у Хорватії, Чеській Республіці, Естонії, Греції, Угорщині, Італії, Литві, Люксембурзі, Польщі, Словенії та Туреччині для надання гранту через їхні приймаючі інститути обраним грантоотримувачам. Гранти будуть доступні як однорічна стипендія для роботи над дисертаційним дослідженням та наукової роботи на рівні професорів і керівників груп.

Solidarity grants: можливості для українських вчених в умовах війни

EMBO надає гранти для приймаючих закладів у країнах-членах: Хорватія, Чеська Республіка, Естонія, Греція, Угорщина, Італія, Литва, Люксембург, Польща, Словенія та Туреччина для надання гранту через їх приймаючі інститути обраним грантоотримувачам.

Гранти будуть доступні як однорічна стипендія для дослідників, щоб розпочати, продовжити або завершити свою докторську або кандидатську дисертацію, а також для постдокторських дослідників і для досліджень вчених на рівні професорів і керівників груп.

Дослідження має бути проведене в одній із цих країн - Хорватії, Чехії, Естонії, Греції, Угорщині, Італії, Литві, Люксембурзі, Польщі, Словенії або Туреччині.

Розміри гранту:

  • аспіранти: до 2000 євро на місяць (24 000 євро на рік);
  • постдокторські дослідники: до 3 000 євро на місяць (36 000 євро на рік);
  • професори та керівники груп: до 4000 євро на місяць (48 000 євро на рік).

Дедлайн: 15 лютого 2023 року.

Деталі конкурсу за посиланням.

Раніше студентів та викладачів запрошують відвідати лекції відомих зарубіжних науковців, а молодь запрошують вдосконалити цифрові навички на освітньому онлайн-курсі.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»