2020-10-08

Speaking club: студентів запрошують до спілкування з іноземними волонтерами

Студенти всіх спеціальностей Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» мають чудову можливість попрактикуватися у спілкуванні з носіями англійської мови і урізноманітнити своє дозвілля!

Speaking club: студентів запрошують до спілкування з іноземними волонтерами

Гуманітарний факультет та кафедра загального мовознавства запрошують студентів усіх спеціальностей щочетверга з 16:00 до 17:00 на Speaking Club «Language cafe». Цього року у клубі новий спікер – студент найстарішого шотландського університету і одного з трьох найстаріших університетів Великої Британії – університету Сент-Ендрюса Алекс Перселл (Alex Purcell).

«Бажаєш вільно розмовляти англійською, поспілкуватися з цікавими людьми та вдало здати ЄВІ – приєднуйся! Побачимось онлайн! Посилання на кожну зустріч можна буде отримувати у старост своїх груп і деканатах факультетів/навчально-наукових інститутів», – запрошує модератор зустрічей, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри загального мовознавства та іноземних мов, декан гуманітарного факультету університету Анна Агейчева.

Також 14 жовтня починає роботу розмовний клуб для студентів-іноземців з волонтером Корпусу Миру Ларрі  Раффеті (Larry Raffety). Представник урядового агентства США уже п’ять років співпрацює з Національним університетом «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Зустрічі відбуватимуться щосереди.

Стежте за новинами розмовних клубів на сторінках гуманітарного факультету та університету.

За додатковою інформацією звертатися – (095) 034 05 52

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»