2024-07-21

Спортсмен політехніки став срібним призером Чемпіонату світу з веслування на байдарках і каное серед юнорів та молоді

Студент групи 102-ФС факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Ярослав Верблюд став срібним призером Чемпіонату світу з веслування на байдарках і каное серед юнорів та молоді ICF JUNIOR AND U23 CANOE SPRINT WORLD CHAMPIONSHIPS 2024, впевнено подолавши олімпійську дистанцію С2 500 метрів.

Спортсмен політехніки став срібним призером Чемпіонату світу з веслування на байдарках і каное серед юнорів та молоді

У період з 17 по 21 липня 2024 року в болгарському місті Пловдив тривали змагання Чемпіонату світу з веслування на байдарках і каное серед юнорів та молоді ICF JUNIOR AND U23 CANOE SPRINT WORLD CHAMPIONSHIPS 2024. За першість та комплекти почесних нагород турніру змагалися молоді та вже досвідчені спортсмени з різних куточків світу.

На престижному спортивному турнірі у складі збірної України результативно виступив студент групи 102-ФС факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Ярослав Верблюд. Спортсмен Полтавської політехніки став срібним призером ICF JUNIOR AND U23 CANOE SPRINT WORLD CHAMPIONSHIPS 2024 серед юніорів, впевнено подолавши у парі з Віталієм Пристаєм олімпійську дистанцію С2 500 метрів. Нагадаємо, нещодавно першокурсник ФФКС став чемпіоном Європи з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді.

Загалом збірну України на світовому спортивному турнірі в Болгарії представляли 48 спортсменів: 19 дівчат і 29 юнаків, а юніорську збірну — 26 спортсменів.

Пишаємося досягненнями та феєричними перемогами нашого спортсмена, бажаємо міцного здоров’я, натхнення, мирного неба та нових вагомих здобутків у підкоренні вершин спортивного Олімпу!

Нещодавно спортсмени політехніки стали переможцями Чемпіонату України з триатлону (акватлону) серед юніорів, а команда Полтавської політехніки з волейболу виборола першість Відкритого Кубку міста Полтави.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»