2024-07-01

Першокурсник ФФКС став чемпіоном Європи з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді

Студент групи 101-ФС факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Ярослав Верблюд став чемпіоном Європи з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді до 23 років, виборовши переконливу перемогу у каное - двійці на дистанції 500 метрів.

Першокурсник ФФКС став чемпіоном Європи з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді

Нагадаємо, у період з 27 по 30 червня 2024 року у Словаччині тривали змагання Чемпіонату Європи з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді до 23 років - 2024 ECA Junior and U23 Canoe Sprint European Championships. За першість та комплекти почесних нагород змагалися спортсмени 36 країн Європи, які продемонстрували відмінну фізичну форму та жагу до перемоги.

Студент групи 101 - ФС факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Ярослав Верблюд у складі національної збірної України став чемпіоном Європи з веслування на байдарках і каное серед молоді та юніорів, виборовши переконливу перемогу у каное -двійці на дистанції 500 метрів.

Загалом нашу країну на престижному європейському турнірі представляли 38 спортсменів. 9 полтавських спортсменів здобули шість медалей різного гатунку, а у скарбничці національної збірної команди України - 5 золотих, 3 срібних та 3 бронзових медалей.

Пишаємося нашим спортсменом, бажаємо міцного здоров’я, мирного неба та нових вагомих спортивних досягнень!

Нагадаємо, нещодавно студенти-першокурсники ФФКС вибороли повний комплект нагород Чемпіонату України з веслування на байдарках і каное, а магістрантка політехніки стала золотою і срібною призеркою ІІ етапу Кубку світу з веслування на байдарках та каное.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»