2023-07-14

Спортсменки Полтавської політехніки стали золотими призерками Кубку України з пляжного футболу серед жіночих команд ЗВО

Студентки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Юлія Поберій, Ангеліна Федоренко, Оксана Хруль та Єлизавета Рябоконь у складі збірної команди стали золотими призерками Кубку України з пляжного футболу серед жіночих команд закладів вищої освіти, що проходив у місті Києві.

Спортсменки Полтавської політехніки стали золотими призерками Кубку України з пляжного футболу серед жіночих команд ЗВО

Упродовж 9-13 липня 2023 року у місті Києві на базі спортивного комплексу «Гідропарк - Арена» під патронатом Всеукраїнської футбольної асоціації студентів (ВФАС) та Комітету фізичного виховання і спорту МОН України пройшли змагання Кубку України з пляжного футболу серед жіночих команд закладів вищої освіти.

Спортсменки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» у складі збірної команди стали золотими призерками Кубку України з пляжного футболу серед жіночих команд закладів вищої освіти. Дівчата продемонстрували відмінну фізичну форму, високий рівень підготовки та злагоджену командну гру на футбольному майданчику.

Полтавську політехніку на змаганнях представляли:

  • Юлія Поберій, студентка групи 102-ФС факультету фізичної культури та спорту;
  • Ангеліна Федоренко, студентка 101-ФР факультету фізичної культури та спорту;
  • Оксана Хруль, студентка групи 102-ФС факультету фізичної культури та спорту;
  • Єлизавета Рябоконь, студентка групи 101-ПУ Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права.

За підсумками турніру студентку Полтавської політехніки Юлію Поберій визнано кращим гравцем сезону.

Вітаємо золотих призерок, пишаємося вашими вагомими спортивними досягненнями! Бажаємо міцного здоров’я, натхнення, спортивного ентузіазму та нових яскравих перемог!

Нагадаємо, студентка університету Ангеліна Федоренко стала кращим бомбардиром Першої ліги Чемпіонату України з футболу серед жінок.

Нещодавно студент ФФКС Максим Овчаренко став золотим призером Чемпіонату світу з настільного тенісу, що триває у Китаї, а черлідерки Полтавської політехніки успішно дебютували на Чемпіонаті Європи, що відбувся в Італії.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»