2023-07-20

Студент ФФКС Максим Овчаренко здобув повний комплект нагород Чемпіонату світу з настільного тенісу

Студент факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Максим Овчаренко у складі національної збірної здобув повний комплект нагород на Чемпіонаті світу з настільного тенісу серед спортсменів з порушенням слуху, що проходив у Китаї.

Студент ФФКС Максим Овчаренко здобув повний комплект нагород Чемпіонату світу з настільного тенісу

Упродовж 8 - 20 липня 2023 року у місті Тайбеї (Республіка Китай) проходили змагання Чемпіонату світу з настільного тенісу серед спортсменів з порушенням слуху. Представники з різних куточків світу змагалися за першість у категоріях «молодь» та «дорослі».

У складі збірної команди України студент групи 202-ФС факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Максим Овчаренко здобув повний комплект нагород в двох категоріях:

  • I місце – особистий залік (молодь);
  • I місце – парний залік (молодь);
  • I місце – змішані пари (молодь);
  • I місце – парний залік (дорослі);
  • II місце – командний залік (дорослі);
  • III місце – особистий залік (дорослі);
  • III місце – змішані пари (дорослі).

Загалом у скарбничці спортсмена Полтавської політехніки 4 золотих, 1 срібна та 2 бронзові медалі.

Вітаємо переможця та його тренера Миколу Закладного з перемогою на Чемпіонаті світу з настільного тенісу! Зичимо життєвої енергії, завзяття та нових феєричних перемог на спортивному Олімпі!

Раніше черлідерки Полтавської політехніки успішно дебютували на Чемпіонаті Європи, що відбувся в Італії, а спортсменки університету стали золотими призерками Кубку України з пляжного футболу серед жіночих команд ЗВО.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»