2024-02-06

Студент ФФКС Давид Кулаковський став золотим призером Чемпіонату України з легкої атлетики серед юніорів

Студент факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Давид Кулаковський виборов золоту нагороду Чемпіонату України з легкої атлетики серед юніорів. Під час змагань спортсмен Полтавської політехніки також став срібним призером серед дорослих.

Студент ФФКС Давид Кулаковський  став золотим призером Чемпіонату  України з легкої атлетики серед юніорів

Упродовж 2 – 4 лютого у місті Києві відбувся Чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих та молоді у приміщенні.  У змаганнях взяли участь 410 атлетів з 23 областей, які продемонстрували відмінну фізичну форму та жагу до перемоги. Переможців та призерів визначали у різних вікових категоріях.

Вагомі спортивні результати на престижному турнірі представив студент групи 302-ФС факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Давид Кулаковський.   

Виступ  на Чемпіонаті України  на біговій дистанції 200 метрів був максимально результативним – легкоатлет став чемпіоном України серед юніорів. Під час цих змагань  спортсмен також  виборов друге  призове  місце серед дорослих, додавши у власну скарбничку срібну медаль.

Відзначимо, у січні 2024 року спортсмен Полтавської політехніки став переможцем XXIX Всеукраїнських змагань з легкої атлетики у приміщенні  «Різдвяні старти» на дистанції 200 м.

Вітаємо золотого призера  з перемогою на Чемпіонаті України з легкої атлетики серед дорослих та молоді у приміщенні.  Пишаємося та зичимо подальших вагомих здобутків у підкоренні вершин спортивного Олімпу!

Нагадаємо, у політехніці відбувся Чемпіонат Полтавської області з таїландського боксу пам’яті загиблих військових спецпідрозділу «АРТАН»,  команда науково-педагогічних працівників Полтавської політехніки зі спортивного більярду вдруге визнана найкращою серед ЗВО України.

Нещодавно спортсмени політехніки вибороли золоті та срібні медалі Чемпіонату України з триатлону,  а  випускник політехніки Іван Май виборов золото з настільного тенісу на міжнародному турнірі в Єгипті.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»