2024-02-05

Спортсмени політехніки вибороли золоті та срібні медалі Чемпіонату України з триатлону

Студенти Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Юрій Тютюнник та Владислав Микитенко вибороли золоту та срібну медалі на змаганнях Чемпіонату України з триатлону (акватлон), що проходили у місті Львові.

Спортсмени політехніки  вибороли золоті та срібні медалі Чемпіонату  України з триатлону

Упродовж 27 – 29 січня 2024 року  у місті Львові відбулися змагання зимового Чемпіонату України з триатлону (акватлон), у яких взяли участь спортсмени та спортсменки з різних куточків нашої країни.

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» на Чемпіонаті України з триатлону  представляли студент групи 103- ФС, факультету фізичної культури та спорту  Юрій Тютюнник та  студент  групи 101- ГР Навчально-наукового інституту нафти і газу Владислав Микитенко, які продемонстрували під  час змагань відмінну фізичну форму та високі спортивні результати.

За підсумками турніру спортсмени Полтавської політехніки увійшли до трійки призерів:

  • Юрій Тютюнник – І місце;
  • Владислав Микитенко – ІІ місце.

Змагання проходили на двох етапах -  плавання 800 м та біг 5 км.

Усі переможці та призери змагань нагороджені Почесними грамотами та золотими, срібними і бронзовими медалями.

Вітаємо призерів з перемогою на Чемпіонаті України з триатлону,  пишаємося та зичимо подальших вагомих здобутків у підкоренні вершин спортивного Олімпу!

Нещодавно випускник політехніки Іван Май виборов золото з настільного тенісу на міжнародному турнірі в Єгипті, на базі політехніки відбувся навчально-тренувальний збір юнацької збірної України з черліденгу, студент Миргородського фахового коледжу імені Миколи Гоголя став золотим призером Кубку Соборності UPC 2024 з пауерліфтингу, а викладачка та студенти політехніки стали призерами Чемпіонату Полтавської області з жиму лежачи та класичного жиму лежачи.

Раніше другокурсник ФФКС Єгор Мичко став срібним призером Чемпіонату України з триатлону серед молоді.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»