2024-01-24

На базі політехніки відбувся навчально-тренувальний збір юнацької збірної України з черліденгу

На спортивній базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбувся перший навчально-тренувальний збір юнацької збірної команди України з черліденгу. Під час збору визначився склад основних та запасних спортсменів, що готуватимуться до Чемпіонату Європи з черліденгу, який проходитиме в місті Осло.

На базі політехніки відбувся  навчально-тренувальний збір юнацької збірної України з черліденгу

Упродовж  20-21 січня 2024 року  на надсучасній  спортивній базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбувся перший навчально-тренувальний збір юнацької збірної України з черліденгу (фрістайл), де спортсменки  продемонстрували відмінні результати.

Під час навчально-тренувального  збору тренери – майстер спорту України з черлідингу, суддя другої категорії  Анастасія Арканова, майстер спорту України з черліденгу, суддя першої категорії,  багаторазова чемпіонка  та призерка  Чемпіонатів Європи та України, кандидатка наук з фізичного виховання та спорту, доцентка  кафедри хореографії і танцювальних видів спорту, тренерка  секції черліденгу Полтавської політехніки Тетяна Синиця та президент Полтавської федерації з черлідингу Сергій Синиця визначили склад основних і запасних спортсменів, які будуть готуватися до участі в Чемпіонаті Європи з черліденгу, який проходитиме  в  місті  Осло.

Наставники спільно зі спортивно обдарованою молоддю провели активні тренування та залишилися задоволеними отриманими результатами. Загалом  у  відборі до збірної команди України з черліденгу взяли участь 23 спортсменки з різних міст України -  Полтави, Києва, Дніпра та Запоріжжя.

Вітаємо  учасників першого  навчально-тренувального збору  юнацької збірної України з черліденгу та їхніх тренерів з черговими спортивними досягненнями! Зичимо нових звершень у підкоренні спортивного Олімпу!

Нагадаємо, раніше  черлідери Полтавської політехніки стали золотими та срібними призерами Відкритого чемпіонату міста Полтави,  черлідерки політехніки стали золотими призерками XVII Чемпіонату України серед учнів та студентів, та успішно дебютували на Чемпіонаті Європи, що відбувся в Італії.

Нещодавно магістрантка політехніки Людмила Лузан виборола ліцензію для України на Олімпійські ігри -2024 у Парижі,  правоохоронці та рятувальники позмагалися на чемпіонаті з гирьового спорту, а на базі політехніки відбувся дитячий обласний фізкультурно-оздоровчий захід.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»