2023-05-09

Черлідерки політехніки стали золотими призерками XVII Чемпіонату України серед учнів та студентів

Студентки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» успішно виступили на змаганнях XVII Чемпіонату України серед учнів та студентів, що проходив у місті Львові. Спортсменки політехніки вибороли золоті нагороди у номінації «хіп-хоп команда» та стали чемпіонками України з черлідингу.

Черлідерки політехніки стали золотими призерками XVII Чемпіонату України серед учнів та студентів

Упродовж 5-7 травня 2023 року у місті Львові на базі спортивного клубу «Боско – Арена» пройшли змагання XVII Чемпіонату України з черлідингу серед учнів та студентів закладів вищої освіти. За першість змагалися спортсмени з міст Запоріжжя, Дніпра, Харкова, Києва та Київської області, Одеси, Кропивницького, Кам’янського, Покровська, Полтави, Львова, Ужгорода, Івано-Франківська та Чернівців. Упродовж трьох насичених днів члени високопрофесійного журі визначали переможців та призерів у шести номінаціях – «хіп-хоп команда», «хіп-хоп квартет», «хіп-хоп дует», «джаз-команда», «джаз-дует» та «данс-команда». За підсумками змагань тренерський штаб Чемпіонату визначив кращих спортсменів, які представлятимуть нашу країну на престижних міжнародних турнірах. Через запровадження воєнного стану та активні бойові дії на території нашої країни змагання пройшли без глядачів.

За словами організаторів спортивного турніру, приємно вражає географія змагань, особливо хочеться відзначити участь спортсменів міст, постраждалих внаслідок повномасштабного вторгнення рф.

Черлідерки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» успішно виступили на змаганнях XVII Чемпіонату України серед учнів та студентів закладів вищої освіти і вибороли золоті нагороди престижних спортивних змагань. У складі збірної команди міста Полтави політехніку на чемпіонаті представляли: Ксенія Коломієць, майстер спорту України, студентка групи 401 -ФМ Навчально – наукового інституту фінансів, економіки, управління та права, Анастасія Голуб, студентка групи 101-ФС факультету фізичної культури та спорту та майстер спорту України з черлідингу, кандидатка наук з фізичного виховання, доцентка кафедри хореографії і танцювальних видів спорту Полтавської політехніки Тетяна Синиця.

За результатами змагань, у скарбничці спортсменок Полтавської політехніки – золота медаль у номінації «хіп-хоп команда». За словами учасниць, кожна нова перемога позитивно мотивує ще наполегливіше тренуватися, активніше готуватися до виступів та згуртовує команду навколо досягнення чергової сходинки спортивного Олімпу.

«Незважаючи на війну, мої вихованки не зупиняються на досягнутому і власним прикладом популяризують заняття спортом серед сучасної молоді. Пишаюся нашими спільними здобутками, зичу особистісного зростання та нових перемог! Ви – найкращі!», – прокоментувала тренерка, майстер спорту України з черлідингу, кандидатка наук з фізичного виховання, доцентка кафедри хореографії і танцювальних видів спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Тетяна Синиця.

Вітаємо спортсменок та їхню наставницю з успішним виступом та перемогою на престижних змаганнях! Пишаємося, бажаємо спортивного ентузіазму, натхнення та нових вагомих здобутків у підкоренні спортивних вершин!

Нагадаємо, раніше черлідерки політехніки стали золотими призерками XIX Чемпіонату України серед дорослих, юніорів та юніорок, вибороли повний комплект нагород Чемпіонату України серед дорослих, юніорів та юніорок, вибороли золоті та срібні медалі Відкритого чемпіонату міста Києва та стали призерками Чемпіонату міста Полтави.

Нещодавно спортсменки політехніки стали золотими та срібними призерками Чемпіонату Європи з пауерліфтингу, спортсмени політехніки стали золотими та бронзовими призерами Чемпіонату України серед студентів ЗВО з гирьового спорту, спортсмени політехніки стали абсолютними чемпіонами Кубку України з параплавання.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»