2023-03-07

Черлідерки політехніки стали золотими призерками XIX Чемпіонату України серед дорослих, юніорів та юніорок

Студентки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» успішно виступили на змаганнях XIX Чемпіонату України серед дорослих, юніорів та юніорок, що проходив у місті Львові. Спортсменки політехніки вибороли золоті нагороди у номінації «хіп-хоп команда», а студентка Анастасія Голуб стала бронзовою призеркою змагань у номінації «хіп-хоп квартет».

Черлідерки політехніки стали золотими призерками XIX Чемпіонату України серед дорослих, юніорів та юніорок

Упродовж 5 – 6 березня 2023 року у місті Львові на базі спортивного клубу «Боско – Арена» пройшли змагання XIX Чемпіонату України з черлідингу серед дорослих, юніорів та юніорок. Упродовж двох насичених днів понад 1300 досвідчених спортсменів, вихованців 39 спортивних клубів з 13 регіонів нашої країни подарували глядачам видовищні виступи та цікаві композиції. Члени високопрофесійного журі визначали переможців та призерів у шести номінаціях – «хіп-хоп команда», «хіп-хоп квартет», «хіп-хоп дует», «джаз-команда», «джаз-дует» та «данс-команда». За підсумками змагань тренерський штаб Чемпіонату визначив кращих спортсменів, що представлятимуть національну збірну команду України на Чемпіонаті світу у Сполучених Штатах Америки та Чемпіонаті Європи в Італії.

Масштабну спортивну подію урочисто відкрили народна депутатка України, секретар Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Наталія Піпа та начальник Управління спорту Львівської міської ради Антон Нікулін, які відзначили високий рівень організації та проведення престижних змагань та побажали спортивній еліті країни успішних виступів, вагомих особистих здобутків і феєричних перемог.

Черлідерки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» успішно виступили на змаганнях XIX Чемпіонату України серед дорослих, юніорів та юніорок та вибороли золоті нагороди престижних спортивних змагань. У складі збірної команди міста Полтави політехніку на чемпіонаті представляли: Ксенія Коломієць, майстер спорту України, студентка групи 401 -ФМ, Анастасія Голуб, студентка групи 101-ФС та майстер спорту України з черлідингу, кандидатка наук з фізичного виховання, завідувачка кафедри фізичного виховання Полтавської політехніки Тетяна Синиця.

За результатами змагань, у скарбничці спортсменок Полтавської політехніки – золота медаль у номінації «хіп-хоп команда», а студентка Анастасія Голуб стала бронзовою призеркою змагань у номінації «хіп-хоп квартет». За словами учасниць, кожна нова перемога позитивно мотивує ще наполегливіше тренуватися, активніше готуватися до виступів та згуртовує команду навколо досягнення чергової сходинки спортивного Олімпу.

«Кожна нова перемога – це амбітні цілі, поставлені спортивно обдарованими студентками у процесі щоденних тренувань та підготовки до виступів. Приємно усвідомлювати той факт, що мої вихованки не зупиняються на досягнутому і власним прикладом популяризують заняття спортом серед сучасної молоді. Пишаюся нашими спільними здобутками, зичу особистісного зростання та нових перемог! Ви – найкращі!», – прокоментувала тренерка, майстер спорту України з черлідингу, кандидатка наук з фізичного виховання, завідувачка кафедри фізичного виховання Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Тетяна Синиця.

Вітаємо спортсменок та їхню наставницю з успішним виступом та перемогою на престижних змаганнях! Пишаємося, бажаємо спортивного ентузіазму, натхнення та нових вагомих здобутків у підкоренні спортивних вершин!

Нагадаємо, раніше черлідерки політехніки вибороли повний комплект нагород Чемпіонату України серед дорослих, юніорів та юніорок, вибороли золоті та срібні медалі Відкритого чемпіонату міста Києва, стали призерками Чемпіонату міста Полтави.

Нещодавно спортсмени політехніки стали золотими призерами Чемпіонату України з гирьового спорту серед юнірів та дорослих, команда політехніки стала чемпіонкою XVIII Універсіади Полтавщини з баскетболу, а команди політехніки перемогли на Всеукраїнських змаганнях зі спортивного більярду «Вільна піраміда».

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»