2023-05-01

Спортсмени політехніки стали абсолютними чемпіонами Кубку України з параплавання

Студенти факультету фізичної культури та спорту та ННІ нафти і газу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» стали абсолютними переможцями Кубку України з параплавання, що відбувалися у місті Кам'янське Дніпропетровської області. Спортсмени Полтавської політехніки стали кращими на дистанціях 50 м і 400 м.

Спортсмени політехніки стали абсолютними чемпіонами Кубку України з параплавання

Упродовж 19 - 22 квітня 2023 року у місті Кам'янське Дніпропетровської області проходили змагання Кубку України з параплавання, де за першість змагалися спортсмени понад 200 спортсменів з різних областей України.

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» на спортивному турнірі представляли:

  • Олексій Вірченко, студент групи 301-ФС факультету фізичної культури та спорту;
  • Едуард Городянин, студент групи 101-ФС факультету фізичної культури та спорту;
  • Ярослав Карпенко, студент групи 301-ФР факультету фізичної культури та спорту; 
  • Денис Остапченко, студент групи 101-НГ Навчально-наукового інституту нафти та газу.

У загальному підсумку змагань спортсмени Полтавської політехніки стали абсолютними переможцями Кубку України з параплавання, виборовши золоті нагороди на дистанціях 50 м та 400 м.

Вітаємо переможців, пишаємося та зичимо нових вагомих здобутків на спортивному Олімпі! 

Раніше першокурсник ФФКС Єгор Мичко став срібним призером Чемпіонату України з триатлону серед молоді, студент політехніки Володимир Литвин став срібним призером Чемпіонату України з армреслінгу серед молоді, дорослих та ветеранів, студент-другокурсник Михайло Сердюк став срібним призером Чемпіонату України з таїландського боксу Муей-тай серед дорослих, студентка ФФКС Руслана Симоненко стала чотириразовою золотою призеркою Чемпіонату України з армреслінгу серед молоді, дорослих та ветеранів, а студентка політехніки Валерія Конюхова стала дворазовою чемпіонкою України з пауерліфтингу серед дівчат.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»