2023-04-14

Першокурсник ФФКС Єгор Мичко став срібним призером Чемпіонату України з триатлону серед молоді

Студент факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Єгор Мичко став срібним призером Чемпіонату України з триатлону, що проходив у місті Львові. Спортсмен Полтавської політехніки виборов почесну медаль, здобувши перемогу серед молоді (ю23).

Першокурсник ФФКС Єгор Мичко став срібним призером Чемпіонату України з триатлону серед молоді

Упродовж 11 – 14 квітня 2023 року у місті Львові пройшли змагання Чемпіонату України з триатлону серед молоді. Упродовж кількох насичених днів за першість та чемпіонські звання змагалися досвідчені спортсмени з різних куточків нашої країни - міст Донецька, Дніпра, Запоріжжя, Львова, Черкас, Полтави, Києва та Житомира. Молодь, що представляла 22 чоловічі та 8 жіночих команди, впевнено долала трьохсотметрову дистанцію у басейні, проходила велогонки завдовжки вісім кілометрів на відкритій місцевості та два кілометри бігової дистанції у закритому манежі.

Студент групи 102 - ФС факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Єгор Мичко виборов срібну медаль Чемпіонату України з триатлону, посівши друге місце серед молоді (ю23). За підсумками змагань скарбничка спортивних трофеїв збірної команди Полтавщини поповнилася 5 золотими та 2 срібними медалями. Полтавські спортсмени стали найкращими серед дітей, юніорів та юніорок, юнаків і кадетів, продемонструвавши високі результати щоденних напружених тренувань та відмінну фізичну форму. До змагань триатлетів готував тренер Павло Калініченко.

Усі переможці та призери змагань нагороджені Почесними грамотами та золотими, срібними і бронзовими медалями.

Вітаємо срібного призера Єгора Мичка з перемогою на Чемпіонаті України з триатлону серед молоді! Пишаємося та зичимо подальших вагомих здобутків у підкоренні вершин спортивного Олімпу!

Раніше студент політехніки Володимир Литвин став срібним призером Чемпіонату України з армреслінгу серед молоді, дорослих та ветеранів, студент-другокурсник Михайло Сердюк став срібним призером Чемпіонату України з таїландського боксу Муей-тай серед дорослих,  студентка ФФКС Руслана Симоненко стала чотириразовою золотою призеркою Чемпіонату України з армреслінгу серед молоді, дорослих та ветеранів, студентка політехніки Валерія Конюхова стала дворазовою чемпіонкою України з пауерліфтингу серед дівчат, а спортсменки політехніки стали бронзовими призерками Чемпіонату України з футзалу серед жінок.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»