2023-04-11

Студент-другокурсник Михайло Сердюк став срібним призером Чемпіонату України з таїландського боксу Муей-тай серед дорослих

Студент Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Михайло Сердюк став срібним призером Чемпіонату України з таїландського боксу серед дорослих, що проходив у Вінниці. Спортсмен став кращим у ваговій категорії до 57 кг та представлятиме нашу країну у складі національної збірної на Чемпіонаті Європи з таїландського боксу.

Студент-другокурсник Михайло Сердюк став срібним призером Чемпіонату України з таїландського боксу Муей-тай серед дорослих

Упродовж 30 березня – 2 квітня 2023 року за підтримки і всебічного сприяння Міністерства молоді та спорту України, Української федерації таїландського боксу Муей-тай у місті Вінниця пройшли змагання Чемпіонату України з таїландського боксу Муей-тай серед дорослих. Позмагатися упродовж трьох днів з досвідченими суперниками, продемонструвати видовищні поєдинки та визначити кращих бійців у 20 окремих вагових та вікових категоріях до міста прибуло понад 200 професійних спортсменів і представників юнацьких спортивних клубів з чотирнадцяти регіонів нашої країни. Середній вік учасників коливався від 18 до 40 років, а продемонстровані ними відмінна фізична форма та високий рівень практичної підготовки засвідчив вагомий потенціал для подальшого розвитку даного виду спорту серед професіоналів та сучасної молоді.

Студент групи 201-БП Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Михайло Сердюк виборов срібну медаль на Чемпіонаті України з таїландського боксу Муей-тай у ваговій категорії до 57 кг. Спортсмен став кращим у віковій категорії для молоді та представлятиме нашу країну у складі національної збірної на Чемпіонаті Європи з таїландського боксу.

Щиро вітаємо срібного призера з черговою спортивною перемогою! Пишаємося, бажаємо міцного здоров’я, життєвої наснаги, вагомих особистих досягнень у підкоренні нових спортивних вершин!

Нагадаємо, раніше студент Михайло Сердюк став чемпіоном України з таїландського боксу Муей-тай серед молоді, бронзовим призером Кубку світу з єдиноборств серед студентів  та чемпіоном Європейських університетських ігор – 2022.

Нещодавно студент політехніки Володимир Литвин став срібним призером Чемпіонату України з армреслінгу серед молоді, дорослих та ветеранів.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»