2022-10-21

Студент Михайло Сердюк став чемпіоном України з таїландського боксу Муей-тай серед молоді

Студент Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Михайло Сердюк став золотим призером Чемпіонату України з таїландського боксу Муей-тай серед дорослих, що проходив у Одесі. Спортсмен продемонстрував відмінні результати у ваговій категорії до 54 кг.

Студент Михайло Сердюк став чемпіоном України з таїландського боксу Муей-тай серед молоді

Упродовж 13-16 жовтня 2022 року за підтримки і всебічного сприяння Міністерства молоді та спорту України, Української федерації таїландського боксу Муей-тай у місті Одеса пройшли змагання Чемпіонату України з таїландського боксу Муей-тай серед дорослих та молоді (ІІІ-ІV ранг). Позмагатися з досвідченими суперниками, продемонструвати видовищні поєдинки та визначити кращих бійців у окремих вагових та вікових категоріях до приморського міста прибули професійні спортсмени і представники юнацьких спортивних клубів з шістнадцяти регіонів нашої країни.

Студент групи 201-БМ Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Михайло Сердюк виборов золоту медаль на Чемпіонаті України з таїландського боксу Муей-тай у ваговій категорії до 54 кг. Спортсмен став найкращим у віковій категорії для молоді – 17 років і старші.

Суддями чемпіонату виступили досвідчені наставники, зокрема представники кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки Харківського національного університету внутрішніх справ – старший викладач капітан поліції Руслан Кушніренко та викладач майор поліції Богдан Лукін, які відзначили відмінну фізичну форму спортсменів та високий рівень проведення даних змагань.

Щиро вітаємо чемпіона з черговою спортивною перемогою! Пишаємося, бажаємо міцного здоров’я, життєвої наснаги, вагомих особистих досягнень у підкоренні нових спортивних вершин!

Нагадаємо, студент Михайло Сердюк став бронзовим призером Кубку світу з єдиноборств серед студентів та чемпіоном Європейських університетських ігор-2022.

Раніше студент-першокурсник Полтавської політехніки Павло Коробов виборов чотири золотих нагороди Відкритого чемпіонату міста Полтави з кікбоксингу, студентка ФФК Катерина Петренко виборола п’ять медалей Чемпіонату України з веслування на човнах «Дракон» та стала бронзовою призеркою Чемпіонату світу з драгонботу, студент політехніки Нікіта Соловей став золотим призером Відкритого чемпіонату з військово-спортивних багатоборств, студенти факультету фізичної культури та спорту вибороли комплект нагород Чемпіонату України з веслування на каное та байдарках, а студентка ННІ нафти і газу стала чемпіонкою світу з пауерліфтингу серед юніорок.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»