2022-10-17

Першокурсник Павло Коробов виборов чотири золотих нагороди Відкритого чемпіонату міста Полтави з кікбоксингу

Студент факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Павло Коробов став золотим призером Відкритого чемпіонату міста Полтави з кікбоксингу ІСКА, присвяченого Дню захисників і захисниць України. Спортсмен виборов чотири золоті медалі, ставши найкращим у кількох дисциплінах.

Першокурсник Павло Коробов виборов чотири золотих нагороди  Відкритого чемпіонату міста Полтави з кікбоксингу

Упродовж 15 жовтня 2022 року в обласному центрі пройшли змагання Відкритого чемпіонату міста Полтави з кікбоксингу ІСКА «Battle of Poltava»,  присвяченого важливим державним святам – Дню українського  козацтва та Дню захисників і захисниць України. Учасниками спортивного турніру стали  вже титуловані спортсмени та юні вихованці спортивних клубів міста Полтави, які продемонстрували волю до перемоги у запеклих протистояннях з досвідченими  суперниками.

Студент групи 103-ФС спеціальності 017 «Фізична культура та спорт»  факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Павло Коробов виборов чотири  золоті медалі, показавши найкращий результат у кількох дисциплінах.

Щиро вітаємо спортсмена з перемогою, пишаємося, зичимо міцного здоров’я, вагомих особистих здобутків та наснаги у підкоренні  вершин спортивного Олімпу!

Нагадаємо,  студент Михайло Сердюк став бронзовим призером Кубку світу з єдиноборств серед студентів та чемпіоном Європейських університетських ігор-2022,  студент Ентоні Джіркінс став срібним призером Європейських університетських ігор-2022.

Раніше студентка ФФКС виборола п’ять медалей Чемпіонату України з веслування на човнах «Дракон» та стала бронзовою призеркою Чемпіонату світу з драгонботу,  студент політехніки Нікіта Соловей став золотим призером Відкритого чемпіонату з військово-спортивних багатоборств, студенти факультету фізичної культури та спорту вибороли комплект нагород Чемпіонату України з веслування на каное та байдарках, а студентка ННІ нафти і газу стала чемпіонкою світу з пауерліфтингу серед юніорок.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»