2022-09-28

Студент Нікіта Соловей став золотим призером Відкритого Чемпіонату з військово-спортивних багатоборств

Студент факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Нікіта Соловей здобув перемогу на Відкритому Чемпіонаті Кіровоградської області з військово-спортивних багатоборств, що проходив у місті Олександрія. Спортсмен виборов золоту нагороду та Кубок змагань за кращу техніку у розділі «Бойове двоборство».

Студент Нікіта Соловей став золотим призером Відкритого Чемпіонату з військово-спортивних багатоборств

24 вересня 2022 року на підтримку Збройних Сил України в місті Олександрія Кіровоградської області пройшли змагання Відкритого Чемпіонату з військово-спортивних багатоборств, учасниками якого стали 130 спортсменів, які представляли 12 спортивних клубів. Уже традиційно високі спортивні результати та відмінну фізичну форму продемонстрували команди  спортивних клубів Олександрії, Кропивницького та Онуфріївки, професійні спортсмени  Полтави, Харкова та Кременчука. 

Студент групи 401-ФС факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», майстер спорту України з військово-спортивних багатоборств Нікіта Соловей  виборов золоту нагороду  та отримав Кубок Відкритого Чемпіонату за кращу техніку у розділі «Бойове двоборство». Спортсмен посів перше місце у версії Б-3 (повний контакт) у ваговій  категорії  до 65 кг.

Учасників та переможців Відкритого Чемпіонату Кіровоградської області    з військово-спортивних багатоборств привітали заступниця Олександрійського міського голови Ірина Чемерис, Президент Міжнародної спілки військово-спортивних багатоборств Володимир Левін та Президент Всеукраїнської федерації військово-спортивних багатоборств Андрій Ярошевський, які  відзначили високий рівень фізичної підготовки спортсменів та побажали  нових   яскравих перемог на українському спортивному Олімпі.

За підсумками поєдинків у вікових категоріях від 8 до 39 років сформують команду найкращих спортсменів, які представлять Кіровоградську область на Чемпіонаті України з військово-спортивних багатоборств.

Упродовж спортивного турніру проходив збір грошових коштів, які будуть передані  на потреби  Збройних Сил України.

Щиро вітаємо з перемогою на престижних спортивних змаганнях! Пишаємося, зичимо міцного здоров’я, спортивного ентузіазму та нових вагомих досягнень на спортивному Олімпі!  

Нагадаємо, на початку року студент став номінантом обласного етапу Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України».

Нещодавно студенти факультету фізичної культури та спорту вибороли комплект нагород Чемпіонату України з веслування на каное та байдарках, а спортсменка політехніки стала бронзовою призеркою Чемпіонату світу з драгонботу.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»