2022-07-20

Студент політехніки став срібним призером Європейських університетських ігор - 2022

Студент Навчально- наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Ентоні Джіркінс виборов срібну медаль на Європейських університетських іграх – 2022, що проходять у місті Лодзь (Республіка Польща).

Студент політехніки став срібним призером Європейських університетських ігор - 2022

Національна збірна команда України продовжує впевнено демонструвати відмінні спортивні результати на Європейських університетських іграх -2022, що проходять у  польському місті Лодзь. Нагадаємо, студенти Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»  беруть участь у престижних міжнародних змаганнях, представляючи  університет у двох видах спорту – настільному тенісі та кікбоксингу. 

18 липня відбулося 5 фінальних змагань із кікбоксингу за участю українських спортсменів, які продемонстрували високий рівень фізичної підготовки, спортивну витривалість та волю до перемоги і поповнили скарбничку спортивних нагород Національної збірної   золотими та срібними медалями.

Студент ННІ архітектури, будівництва та землеустрою Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Ентоні Джіркінс став срібним призером  на Європейських університетських іграх – 2022 з кікбоксингу в розділі К1 вагової категорії 75 кг. Спортсмен продемонстрував відмінну фізичну форму та видовищний поєдинок у фіналі  змагань.

Загалом за підсумками третього змагального дня золоті медалі здобули кікбоксери Станіслав Вадічев, Захарія Джалілов і Святослав Хасюк. Срібні нагороди вибороли Іван Осіян і Ентоні Джіркінс.

Вітаємо переможця, пишаємося та бажаємо нових здобутків,  яскравих перемог на спортивному Олімпі!

Раніше студент Полтавської політехніки  став чемпіоном Європейських університетських ігор - 2022, а випускник університету  виборов золоту нагороду на ХІ Всесвітніх Іграх -2022.

 

Медіа – центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»