2022-07-18

Студент політехніки став чемпіоном Європейських університетських ігор - 2022

Студент Навчально – наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Михайло Сердюк став чемпіоном Європейських університетських ігор – 2022 з кікбоксингу, що проходять у місті Лодзь (Республіка Польща). Спортсмен виборов перемогу у ваговій категорії 63 кг (повний контакт) та здобув золоту медаль престижних міжнародних змагань.

Студент політехніки став чемпіоном Європейських університетських  ігор -  2022

З 16  липня у  місті Лодзь (Республіка Польща) тривають Європейські університетські ігри -2022, участь у яких беруть 234 студенти з 45 провідних українських університетів. Відмінні результати та волю до перемоги у спортивних протистояннях з кікбоксингу у півфінальних та фінальних змаганнях продемонстрували спортсмени збірної команди Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», поповнивши скарбничку спортивних нагород   вагомими досягненнями європейського рівня.

Студент  Навчально – наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Михайло Сердюк став чемпіоном Європейських університетських ігор – 2022  з кікбоксингу WAKO. Спортсмен виборов золоту нагороду у ваговій категорії  63 кг (повний контакт), впевнено подолавши свого супротивника у фіналі. Срібло у цій ваговій категорії  здобув Михайло Пашков – у двох дисциплінах «повний контакт» та «напівконтакт», а бронзовими призерами  стали Ростислав Герасимчук, Богдан  Базюк та Вікторія Юр’єва.

Загалом за другий змагальний день до скарбнички спортивних нагород Національної збірної України додалися золота, 2 срібні та 3 бронзові медалі.

Щиро вітаємо нашого чемпіона з черговим високим спортивним досягненням, пишаємося  та бажаємо нових успішних виступів, яскравих перемог на спортивному Олімпі.

Нагадаємо, спортсмени Полтавської політехніки беруть участь у Європейських університетських іграх у Республіці Польща.

Раніше студент політехніки став чемпіоном світу з кікбоксингу, ректор університету переміг на благодійному аукціоні в підтримку Збройних Сил України, а параолімпійський чемпіон – випускник політехніки продав золоту медаль з аукціону для підтримки ЗСУ.

 

Медіа – центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»