2024-01-24

Викладачка та студенти політехніки стали призерами Чемпіонату Полтавської області з жиму лежачи та класичного жиму лежачи

Майстер спорту України міжнародного класу, тренерка з пауерліфтингу, старша викладачка кафедри фізичної терапії та ерготерапії Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Оксана Гордієнко стала золотою призеркою Чемпіонату Полтавської області з жиму лежачи та класичного жиму лежачи, а студенти університету вибороли золоті, срібні та бронзові нагороди на престижному спортивному турнірі.

Викладачка та студенти політехніки стали призерами Чемпіонату  Полтавської області з жиму лежачи та класичного жиму лежачи

Упродовж  20 січня 2024 року на базі  Комунального закладу  «Полтавська  дитячо-юнацька спортивна школа «Полтава» пройшли змагання Чемпіонату Полтавської області з жиму лежачи та класичного жиму лежачи серед всіх вікових груп.

Майстер спорту України міжнародного класу, тренерка з пауерліфтингу, старша викладачка кафедри фізичної терапії та ерготерапії Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Оксана Гордієнко  виборола золоту медаль  Чемпіонату Полтавської області  з жиму лежачи та класичного жиму лежачи, ставши абсолютною чемпіонкою  серед жінок.

Золотими, срібними та бронзовими призерами Чемпіонату Полтавської області  з жиму лежачи та класичного жиму лежачи стали також  студенти секції пауерліфтингу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»:

  •  Іван Крига, студент групи 201-БП Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою - І місце в особистому та ІІ  місце в абсолютному заліку серед чоловіків;
  • Назар Нерянов,  магістрант  факультету фізичної культури та   спорту – І місце;
  • Ігор Калініченко, магістрант факультету фізичної культури та                     спорту  - І місце. Спортсмен Полтавської політехніки став абсолютним  чемпіоном серед чоловіків;
  • Дарія Головко, магістрантка  факультету фізичної культури та спорту - І місце;
  • Ольга Павлій, студентка групи 201-пФР факультету фізичної культури та спорту – І місце серед юніорок, 
  • Поліна Зінченко,  студентка групи 101-ФС факультету фізичної культури та спорту - І  місце серед дівчат, 
  • Іван Оверченко, студент групи 301-ФС факультету фізичної культури та                спорту - ІІ  місце серед юніорів;
  • Роман Матюшко, студент групи 203-ФС факультету фізичної культури та спорту – ІІІ  місце, 
  • Іван Журавльов, студент групи 302 - НГ Навчально-наукового  інституту  нафти і газу – ІІІ  місце.

Вітаємо призерів та їхню тренерку з черговою феєричною  перемогою! Зичимо натхнення, спортивного ентузіазму у підкоренні нових вершин спортивного Олімпу!

Нещодавно на базі політехніки відбувся навчально-тренувальний збір юнацької збірної України з черліденгу.

Раніше двоє студентів політехніки стали переможцями Кубку України з жиму лежачи та класичного жиму лежачи,  викладачка та студент політехніки стали призерами Кубку України з жиму лежачи та класичного жиму лежачи, а викладачка Полтавської політехніки Оксана Гордієнко стала срібною призеркою Чемпіонату Європи з класичного жиму лежачи.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»