2023-09-26

Викладачка та студент політехніки стали призерами Кубку України з жиму лежачи та класичного жиму лежачи

Майстер спорту України міжнародного класу, тренерка з пауерліфтингу, старша викладачка кафедри фізичної терапії та ерготерапії Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Оксана Гордієнко стала срібною призеркою Кубку України з жиму лежачи та класичного жиму лежачи, а студент Іван Крига виборов золоту нагороду на престижному спортивному турнірі серед чоловіків.

Викладачка та студент політехніки стали призерами Кубку України з жиму лежачи та класичного жиму лежачи

Упродовж 21-25 вересня 2023 року у місті Коломия Львівської області на базі ФСК «Локомотив» тривають змагання Кубку України з жиму лежачи та класичного жиму лежачи, у яких за першість та чемпіонські звання змагаються досвідчені спортсмени  з майже усіх областей України та Автономної Республіки Крим. Найкращі здобудуть ліцензію на участь у Чемпіонаті світу серед усіх вікових груп, що відбудеться в Техасі (США).

Головною суддею змагань виступила заслужена працівниця фізичної культури та спорту, багаторазова чемпіонка та рекордсменка світу, Європи та України, суддя I Міжнародної категорії Інна Оробець.

Майстер спорту України міжнародного класу, тренерка з пауерліфтингу, старша викладачка кафедри фізичної терапії та ерготерапії Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Оксана Гордієнко стала срібною призеркою Кубку України з жиму лежачи та класичного жиму лежачи серед жінок. Спортсменка Полтавської політехніки показала результат 72,5 кг у ваговій категорії 57 кг.

Студент групи 201-БП Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою Полтавської політехніки Іван Крига виборов перемогу серед чоловіків, показавши результат 225 кг у ваговій категорії  понад 120 кг.

Вітаємо призерів з перемогою на всеукраїнському рівні! Зичимо натхнення, спортивного ентузіазму у підкоренні нових вершин спортивного Олімпу!

Раніше  другокурсник ФФКС Єгор Мичко став срібним призером Чемпіонату України з триатлону серед молоді,  випускник політехніки Іван Май став срібним призером Чемпіонату Європи з настільного тенісу серед спортсменів-параолімпійців, а спортсмени політехніки стали золотими та срібними призерами Чемпіонату України з веслування на байдарках і каное.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»