2023-09-13

Другокурсник ФФКС Єгор Мичко став срібним призером Чемпіонату України з триатлону серед молоді

Студент групи 202-ФС факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Єгор Мичко став срібним призером Чемпіонату України з триатлону, що проходив у Львові. Спортсмен Полтавської політехніки виборов срібну медаль, здобувши перемогу серед молоді (ю23).

Другокурсник  ФФКС Єгор Мичко став срібним призером Чемпіонату України з триатлону серед молоді

Упродовж  9 – 12 вересня 2023 року у місті Львові  на  базі EMILY_RESORT відбулися  змагання Чемпіонату України з триатлону на спринтерській дистанції: плавання – 750 метрів, велогонка – 20 км та біг – 5 км.  Упродовж  турніру за першість та чемпіонські звання змагалися досвідчені спортсмени з різних куточків нашої країни. Молодь,  юніори та юніорки, юнаки та дівчата, чоловіки та жінки  впевнено долали різні дистанції та боролися за комплекти нагород у престижних змаганнях.

Студент групи 202-ФС факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Єгор Мичко виборов срібну медаль Чемпіонату України з триатлону, посівши друге призове  місце серед молоді (ю23). Загалом збірна команда полтавських триатлетів достойно представила область на всеукраїнському рівні, додавши до  власної скарбнички  3 срібних  та 2 бронзові нагороди.

Усі переможці та призери змагань нагороджені Почесними грамотами та золотими, срібними і бронзовими медалями.

Вітаємо срібного призера Єгора Мичка з перемогою на Чемпіонаті України з триатлону серед молоді! Пишаємося та зичимо подальших вагомих здобутків у підкоренні вершин спортивного Олімпу!

Нагадаємо, навесні цього року студент  ФФКС Єгор Мичко виборов срібну нагороду Чемпіонату України з триатлону серед молоді.

Нещодавно випускник політехніки Іван Май став срібним призером Чемпіонату Європи з настільного тенісу серед спортсменів-параолімпійців, у політехніці пройшов Відкритий міський турнір з кікбоксингу WAKO, присвячений Дню фізичної культури та спорту,  спортсмени політехніки стали золотими та срібними призерами Чемпіонату України з веслування на байдарках і каное, успішно виступили на Кубку України з боксу серед чоловіків, а студент ФФКС Нікіта Соловей став чемпіоном Європи з військово-спортивних багатоборств.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»