2023-09-03

Студенти політехніки успішно виступили на Кубку України з боксу серед чоловіків

Студенти факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» – Богдан Доценко та Богдан Омельяненко успішно виступили на змаганнях Кубку України з боксу серед чоловіків. Богдан Доценко став бронзовим призером турніру, а Богдан Омельяненко увійшов до п’ятірки найсильніших у ваговій категорії 60 кг.

Студенти політехніки успішно виступили на Кубку України з боксу серед чоловіків

Упродовж 28 серпня - 3 вересня за всебічного сприяння  Управління молоді та спорту Чернівецької обласної військової адміністрації тривали змагання Кубку України з боксу серед чоловіків та жінок, де за першість змагалися понад 200 досвідчених  спортсменів  та спортсменок  з різних куточків  нашої країни.

Турнір відкрили 29 серпня – у День пам’яті загиблих захисників України. Організатори присвятили його пам’яті Героїв «Азовсталі». Переможців і призерів нагороджували медалями та кубками, виготовленими з металу «Азовсталі».

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» на Кубку України з боксу представляли студент групи 101-мФС факультету фізичної культури та спорту Богдан Доценко та студент групи 201-ФС факультету фізичної культури та спорту Богдан Омельяненко, які успішно виступили на змаганнях та продемонстрували відмінні спортивні результати.

Першокурсник Богдан Доценко став бронзовим призером, посівши третю сходинку п'єдесталу, у ваговій категорії 71 кг. А студент Богдан Омельяненко увійшов до п’ятірки найсильніших у ваговій категорії  60кг.

Загалом боксери змагалися у 13-х вагових категоріях: від 48 кілограмів до 91+.

Вітаємо наших спортсменів та зичимо  життєвої енергії, нових звершень на спортивному Олімпі!

Нещодавно викладач кафедри фізичного виховання став володарем Кубку України з карате, студент ФФКС Нікіта Соловей став чемпіоном Європи з військово-спортивних багатоборств,  студентка політехніки Вероніка Гречана стала однією з найсильніших армреслерок світу серед юніорів, а спортсменки політехніки стали призерками Чемпіонату світу з пауерліфтингу серед юніорів та юніорок, юнаків та дівчат.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»