2023-08-30

Студентка політехніки Вероніка Гречана стала однією з найсильніших армреслерок світу серед юніорів

Студентка факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Вероніка Гречана стала бронзовою призеркою Чемпіонату світу з армреслінгу, що триває у місті Алмати. Спортсменка Полтавської політехніки виборола нагороду у віковій категорії «юніори 18».

Студентка політехніки Вероніка Гречана стала однією з найсильніших армреслерок світу серед юніорів

З 24 серпня по 3 вересня 2023 року у місті Алмати (Казахстан) тривають змагання 44-го Чемпіонату світу з армреслінгу. Збірна команда України у складі 54 спортсменів представлена майже у всіх вікових категоріях.

Студентка факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Валерія Гречана стала бронзовою призеркою Чемпіонату світу з армреслінгу, здобувши перемогу у віковій категорії «юніори 18»

Вітаємо призерку, пишаємося і бажаємо життєвої наснаги та нових феєричних спортивних перемог!

Нагадаємо, раніше  студент політехніки Володимир Литвин став срібним призером Чемпіонату України з армреслінгу серед молоді, дорослих та ветеранів, а  студентка ФФКС Руслана Симоненко стала чотириразовою золотою призеркою Чемпіонату України. 

Нещодавно студент ФФКС Нікіта Соловей став чемпіоном Європи з військово-спортивних багатоборств,  а спортсменки політехніки стали призерками Чемпіонату світу з пауерліфтингу серед юніорів та юніорок, юнаків та дівчат.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»