2023-05-15

Студент ФФКС Єгор Мичко виборов срібну нагороду Чемпіонату України з триатлону серед молоді

Студент факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Єгор Мичко став срібним призером Чемпіонату України з триатлону (дуатлону), що проходив у місті Хмельницькому. Спортсмен політехніки виборов почесну медаль, здобувши перемогу серед молоді (ю23).

Студент ФФКС Єгор Мичко виборов срібну нагороду Чемпіонату України з триатлону серед молоді

Упродовж 12-15 травня 2023 року у місті Хмельницькому пройшли змагання Чемпіонату України з триатлону (дуатлону). Упродовж кількох насичених днів за першість та чемпіонські звання змагалися досвідчені спортсмени з різних куточків нашої країни. Молодь. юніори та юніорки, юнаки та дівчата впевнено долали суперспринтерські дистанції та боролися за комплект нагород у естафетах-мікс.

Студент групи 102-ФС факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Єгор Мичко виборов срібну медаль Чемпіонату України з триатлону, посівши друге місце серед молоді (ю23). За підсумками змагань скарбничка спортивних трофеїв збірної команди Полтавщини поповнилася 5 золотими, 1 срібною та 1 бронзовою медалями. Полтавські спортсмени стали найкращими серед жінок, юнаків, юніорів та юніорок, молоді, продемонструвавши високі результати щоденних напружених тренувань та відмінну фізичну форму. До змагань збірну команду полтавських триатлетів готував тренер Павло Калініченко.

Усі переможці та призери змагань нагороджені Почесними грамотами та золотими, срібними і бронзовими медалями.

Вітаємо срібного призера Єгора Мичка з перемогою на Чемпіонаті України з триатлону серед молоді! Пишаємося та зичимо подальших вагомих здобутків у підкоренні вершин спортивного Олімпу!

Нагадаємо, у політехніці пройшов благодійний турнір з боксу на підтримку Збройних Сил України та відбувся Чемпіонат Полтавської області з дзюдо.

Нещодавно студентка ФФКС виборола повний комплект нагород Кубку України з веслування на човнах «Дракон», черлідерки політехніки стали золотими призерками XVII Чемпіонату України серед учнів та студентів, спортсменки політехніки стали золотими та срібними призерками Чемпіонату Європи з пауерліфтингу, спортсмени політехніки стали золотими та бронзовими призерами Чемпіонату України серед студентів ЗВО з гирьового спорту, спортсмени політехніки стали абсолютними чемпіонами Кубку України з параплавання.

Раніше спортсмени політехніки стали золотими призерами Чемпіонату Європи з гирьового спорту серед юніорів та дорослих, першокурсник ФФКС Єгор Мичко став срібним призером Чемпіонату України з триатлону серед молоді, студент політехніки Володимир Литвин став срібним призером Чемпіонату України з армреслінгу серед молоді, дорослих та ветеранів, студент-другокурсник Михайло Сердюк став срібним призером Чемпіонату України з таїландського боксу Муей-тай серед дорослих, а студентка ФФКС Руслана Симоненко стала чотириразовою золотою призеркою Чемпіонату України з армреслінгу серед молоді, дорослих та ветеранів.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»