2023-05-15

Студентка ФФКС виборола повний комплект нагород Кубку України з веслування на човнах «Дракон»

Студентка факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Катерина Петренко стала володаркою повного комплекту нагород Кубку України з веслування на човнах «Дракон», що проходив у Полтаві. Спортсменка виборола чотири медалі на дистанціях 200 та 2000 метрів.

Студентка ФФКС виборола повний комплект нагород Кубку України з веслування на човнах «Дракон»

Упродовж 13 – 14 травня у місті Полтаві на території навчально – спортивної бази «Олімпійські надії» пройшли змагання Кубку України з веслування на човнах «Дракон». За першість змагалися понад 300 спортсменів з Київської, Житомирської, Волинської, Черкаської, Дніпропетровської та Львівської областей.

Студентка групи 401-ФС факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», кандидатка в майстри спорту України з веслування на човнах «драгонбот», багаторазова чемпіонка України , срібна призерка Чемпіонату світу з драгонботу  Катерина Петренко стала володаркою повного комплекту нагород Чемпіонату України з веслування на човнах «Дракон», виборовши чотири медалі на дистанціях 200 та 2000 метрів.

Спортсменка Полтавської політехніки виборола золоту медаль на дистанції 200 метрів мікс.

Срібні нагороди Катерина Петренко здобула на дистанціях:

  • 2000 метрів мікс;
  • 2000 метрів жінки.

Бронзовою призеркою змагань студентка політехніки стала на дистанції 200 метрів серед жінок.

Щиро вітаємо спортсменку з черговою перемогою на престижних змаганнях! Пишаємося, бажаємо міцного здоров’я, вагомих особистих здобутків, життєвого оптимізму у підкоренні спортивних вершин!

Раніше черлідерки політехніки стали золотими призерками XVII Чемпіонату України серед учнів та студентів, спортсменки політехніки стали золотими та срібними призерками Чемпіонату Європи з пауерліфтингу, а спортсмени політехніки стали золотими та бронзовими призерами Чемпіонату України серед студентів ЗВО з гирьового спорту та абсолютними чемпіонами Кубку України з параплавання.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»