2023-05-14

У політехніці пройшов благодійний турнір з боксу на підтримку Збройних Сил України

На базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбувся благодійний турнір з боксу в підтримку ОЗСД «Центурія» у складі 3-ої Окремої штурмової бригади, організований громадською організацією «Молода Гордість» та благодійним фондом «Вільні та Незламні» за підтримки Управління в справах фізичної культури і спорту Полтавської міської ради. Спортсмени Полтавщини позмагалася за першість у змаганнях, а глядачі благодійними внесками підтримали Збройні Сили України.

У політехніці пройшов благодійний турнір з боксу на підтримку Збройних Сил України

14 травня на надсучасній спортивній базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбувся благодійний турнір з боксу в підтримку Окремого Загону Спеціальної Дії «Центурія», що знаходиться у складі 3-ої Окремої штурмової бригади. Змагання пройшли під егідою Управління в справах фізичної культури і спорту Полтавської міської ради та всебічної підтримки громадської організації «Молода Гордість» та благодійного фонду «Вільні та Незламні». Головним спонсором турніру виступив футбольний клуб «Ворскла» в особі генерального директора Олега Лисака, допомогу у проведенні спортивної події також надали компанія IMAGE OLL INVEST, мережа кав'ярень «Кофеман – Кава з собою», магазин спортивного одягу «SETKA», мережа ресторанів «Rock-n-Roll», магазин товарів для спорту та активного способу життя «Фора Спорт», масажна студія «Аура – місце, яке підійде кожному» магазин квітів «Flora de Luxe».

Учасників благодійного турніру з боксу привітали почесні гості – декан факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», доктор педагогічних наук, професор Ліна Рибалко, засновник благодійного фонду «Вільні та Незламні» Денис Кляп та головний суддя змагань, майстер спорту України з боксу, головний тренер спортивного клубу «Молода Гордість» Емін Махмудов.

Вже традиційно турнір почався з рівняння на Державний Прапор та вшанування Хвилиною мовчання захисників і мирних жителів, загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Присутніх привітала декан факультету фізичної культури та спорту Полтавської політехніки, доктор педагогічних наук. професор Ліна Рибалко та передала найщиріші побажання успіхів у підкоренні нових спортивних вершин від ректора, професора Володимира Онищенка.

«Надзвичайно радий бачити таку кількість небайдужих полтавців, свідомих українців. Дуже вдячний Вам за те, що берете участь в змаганнях, популяризуєте та розвиваєте професійний та любительський спорт серед молоді. Бажаю всім видовищних поєдинків, достойних суперників та феєричних перемог на боксерському ринзі. Слава Україні!», – привітав учасників засновник благодійного фонду «Вільні та Незламні Денис Кляп.

«Дякуючи нашим Збройним Силам, маємо змогу проводити турніри, тренувати спортсменів, готувати їх до змагань. Всім учасникам бажаю продемонструвати свою техніку й найкращі якості. Це дружній турнір, але водночас бокс – це змагання. Бажаю всім спортсменам жаги до перемоги, нехай переможе найсильніший!», – відзначив Емін Махмудов.

За розвиток спорту в Полтавській області, всебічну допомогу в організації благодійного турніру в підтримку ОЗСД «Центурія» організатори відзначили почесними подяками:

  • Ліну Рибалко – доктора педагогічних наук, професора, декана факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»;

  • Дениса Кляпа – засновника благодійного фонду «Вільні та Незламні»;

  • Еміна Махмудова – головного суддю змагань, майстра спорту України з боксу.

Учасниками змагань стали спортсмени спортивного клубу «Молода Гордість», дитячо-юнацької спортивної школи «Полтава», Полтавської дитячо-юнацької спортивної школи №4, дитячо-юнацької спортивної школи «Олімпійські надії», спортивного клубу «Бро Боксінг», спортивного клубу «Опір» з Опішні та спортсмени з міста Кременчука.

Під час змагань учасники турніру продемонстрували свою спортивну майстерність, а глядачі віддано вболівали за улюблених спортсменів.

Отримані від проведення турніру благодійні внески організатори передадуть на потреби Окремого Загону Спеціальної Дії «Центурія» 3-ої Окремої штурмової бригади Збройних Сил України.

Раніше рятувальники Полтавщини позмагалися за першість на Чемпіонаті Полтавської області з легкої атлетики серед працівників ДСНС України, у політехніці відбувся турнір з настільного тенісу серед учнів та студентів, на базі політехніки відбувся Відкритий клубний Чемпіонат України з Таеквон-До ГТФ, а в Міжнародний день танцю відбулись всеукраїнські змагання зі спортивних танців «Кубок ректора Полтавської політехніки».

 

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»