2023-08-02

Викладачка Полтавської політехніки Оксана Гордієнко стала срібною призеркою Чемпіонату Європи з класичного жиму лежачи

Майстер спорту України міжнародного класу, тренерка з пауерліфтингу, старша викладачка кафедри фізичної терапії та ерготерапії Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Оксана Гордієнко стала срібною призеркою Чемпіонату Європи з класичного жиму лежачи серед жінок у віковій групі Мasters 1.

Викладачка Полтавської політехніки Оксана Гордієнко стала срібною призеркою Чемпіонату Європи з класичного жиму лежачи

Упродовж 31 липня – 6 серпня 2023 року у французькому місті Мериньяк тривають змагання Чемпіонату Європи з жиму лежачи та класичного жиму лежачи серед всіх вікових груп. Досвідчені спортсмени з європейських країн змагаються за першість у різних вікових та вагових категоріях, демонструючи відмінну фізичну форму, результати наполегливих тренувань та жагу до перемоги.

Майстер спорту України міжнародного класу, тренерка з пауерліфтингу, старша викладачка кафедри фізичної терапії та ерготерапії Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Оксана Гордієнко стала срібною призеркою Чемпіонату Європи з класичного жиму лежачи серед жінок у віковій групі Мasters 1. Спортсменка Полтавської політехніки показала результат 74 кг у ваговій категорії 57 кг.

За словами переможниці, наполегливі щоденні тренування, успішні виступи на престижних міжнародних турнірах постійно мотивують ставати кращою в обраному спорті, не зупинятися на досягнутих спортивних вершинах, загартовують характер та волю до перемоги.

Вітаємо срібну призерку Оксану Гордієнко з черговою перемогою на європейському рівні! Зичимо натхнення, спортивного ентузіазму у підкоренні нових вершин спортивного Олімпу!

Раніше викладачка політехніки Оксана Гордієнко стала чемпіонкою України з класичного жиму лежачи, викладачка і студенти політехніки перемогли на Чемпіонаті Полтавської області з класичного жиму, а викладачка політехніки Оксана Гордієнко здобула срібну медаль Чемпіонату Європи з пауерліфтингу.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»