2023-02-07

Викладачка і студенти політехніки перемогли на Чемпіонаті Полтавської області з класичного жиму

Викладачка та студенти Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» стали абсолютними переможцями, золотими і срібними призерами на Чемпіонаті Полтавської області з жиму та класичного жиму лежачи. Спортсмени під керівництвом майстра спорту України міжнародного класу, судді Національної категорії, тренерки вищої категорії з пауерліфтингу Оксани Гордієнко стали найкращими у вікових категоріях, продемонструвавши відмінні спортивні результати.

Викладачка і студенти політехніки перемогли на Чемпіонаті Полтавської області з класичного жиму

4 лютого 2023 року на базі Полтавського державного медичного університету відбулися змагання Чемпіонату Полтавської області з жиму та класичного жиму лежачи серед юнаків і дівчат усіх вікових груп. Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» представляли студенти Навчально – наукового інституту нафти і газу, Навчально – наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою, факультету філології, психології та педагогіки, факультету фізичної культури та спорту, які здобули переконливу перемогу та посіли призові місця.

Спортсменів секції пауерліфтингу Полтавської політехніки тренує майстер спорту України міжнародного класу, суддя Національної категорії, тренерка вищої категорії з пауерліфтингу, чемпіонка світу, срібна призерка Чемпіонату Європи серед жінок М 1 з пауерліфтингу, заступниця декана з освітньої та виховної роботи факультету фізичної культури та спорту, старша викладачка кафедри фізичної терапії та ерготерапії Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Оксана Гордієнко. Досвідчена наставниця, нагороджена Подякою міського голови за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту Полтави, стала абсолютною переможницею змагань, продемонструвавши відмінні спортивні результати.

«Блискуча перемога команди спортсменів Полтавської політехніки – це результат спільних зусиль, щоденних тренувань та невгамовної жаги до підкорення нових спортивних вершин! Визнання наших спортивних здобутків на престижних змаганнях обласного рівня – додатковий позитивний стимул ще сумлінніше працювати над собою, системно покращувати здобуті результати та власним прикладом популяризувати заняття спортом серед сучасної студентської молоді. Дякуємо адміністрації, декану та викладачам рідного факультету фізичної культури та спорту, усьому університету за всебічну підтримку! Не зупиняємось на досягнутому, рухаємося вперед, до нових спортивних перемог!», - прокоментувала майстер спорту України міжнародного класу, суддя Національної категорії, тренерка вищої категорії з пауерліфтингу Оксана Гордієнко.

Переможцями та призерами Чемпіонату Полтавської області з жиму та класичного жиму лежачи стали:

  • студентка групи 301-НГ Навчально – наукового інституту нафти і газу, чемпіонка світу з пауерліфтингу серед юніорок  Дарія Головко (І місце);
  • студентка групи 101-ФР факультету фізичної культури та спорту Валерія Конюхова (І місце);
  • студентка групи 201-ФП факультету філології, психології та педагогіки Олександра Шубіна (І місце);
  • студент групи 103– Б Навчально – наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою Іван Крига (ІІ місце);
  • студент групи 202 -НГ Навчально – наукового інституту нафти і газу Іван Журавльов (ІІ місце).

Пишаємося спортивними досягненнями збірної команди Полтавської політехніки! Зичимо нових перемог, особистих звершень, життєвої енергії у підкоренні вершин спортивного Олімпу!

Нагадаємо, у політехніці відбулись змагання Кубку Полтави з кікбоксингу ІСКА «TATAMI STYLE IN POLTAVA».

Раніше першокурсники політехніки стали призерами та учасниками V Чемпіонату Європи з кіокушин карате за версією WKB, черлідерки політехніки вибороли золоті та срібні медалі Відкритого чемпіонату міста Києва, студент політехніки Нікіта Соловей нагороджений Полтавською громадою за високі досягнення у спорті, а команда політехніки стала чемпіонкою XVIII Універсіади Полтавщини з волейболу.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»