2022-11-29

Першокурсники політехніки стали призерами та учасниками V Чемпіонату Європи з кіокушин карате за версією WKB

Студенти факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Андрій Березін та Андрій Назімов представляли нашу країну на V Чемпіонаті Європи з кіокушин карате за версією WKB, що проходив у місті Дембиця (Республіка Польща).

Першокурсники політехніки стали призерами та учасниками  V Чемпіонату Європи з кіокушин карате за версією WKB

Упродовж 12-13 листопада 2022 року у місті Дембиця (Республіка Польща) проходили змагання V Чемпіонату Європи з кіокушин карате за версією WKB, на яких за звання кращого боролися 673 спортсменів з 17 країн світу. Молодь продемонструвала видовищні поєдинки та відмінну фізичну форму, а високопрофесійні судді визначали переможців та призерів у різних вікових категоріях.

Студенти групи 102-ФС спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Андрій Березін та Андрій Назімов у складі національної збірної команди представляли нашу країну на престижних міжнародних змаганнях. Скарбничка вагомих особистих досягнень спортсменів Полтавської політехніки поповнилася ще однією золотою медаллю, що засвідчує високий рівень фізичної підготовки та результат наполегливих тренувань юнаків.

У підсумку змагань студенти Полтавської політехніки стали кращими у наступних вікових категоріях:

  • Андрій Березін виборов золоту медаль у віковій категорії 16-17 років;
  • Андрій Назімов посів почесне четверте місце у віковій категорії 18+.

Вітаємо спортсменів з новими вагомими здобутками міжнародного рівня! Пишаємося, зичимо міцного здоров’я, спортивного ентузіазму та натхнення у підкоренні нових вершин спортивного Олімпу!

Раніше черлідерки політехніки вибороли золоті та срібні медалі Відкритого чемпіонату міста Києва, студент політехніки Нікіта Соловей нагороджений Полтавською громадою за високі досягнення у спорті, спортсмени політехніки стали призерами Відкритого Кубку Полтавської області з класичного пауерліфтингу, стали волонтерами та учасниками марафону «Осінній RUN-2022», команда політехніки стала чемпіонкою XVIII Універсіади Полтавщини з волейболу, а викладач політехніки виборов бронзову медаль Чемпіонату України з карате серед дорослих.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»