2022-11-09

Викладач політехніки виборов бронзову медаль Чемпіонату України з карате серед дорослих

Майстер спорту України з карате, викладач кафедри фізичного виховання Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Олександр Косяк став бронзовим призером Чемпіонату України з карате серед дорослих, що проходив у Львові.

Викладач політехніки виборов бронзову медаль Чемпіонату України з карате серед дорослих

З 4 по 6 листопада 2022 року у місті Львові пройшли змагання Чемпіонату України з карате серед кадетів, юніорів та дорослих, в ході якого визначилися кандидати до національної збірної команди країни. Спортсмени з різних куточків України продемонстрували відмінні результати та високий рівень фізичної підготовки під час поєдинків. Висококваліфіковані судді визначали переможців та призерів у різних вікових та вагових категоріях, а глядачі активно підтримували учасників змагань.

Майстер спорту України з карате, викладач кафедри фізичного виховання Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Олександр Косяк виборов бронзову медаль Чемпіонату України з карате серед дорослих. Спортсмен поповнив власну скарбничку нагородою всеукраїнського рівня та продемонстрував відмінні техніки ведення бою.

«Олександр показав високий рівень підготовки. Він виграв бронзову медаль і путівку на Міжнародний турнір з карате в Індонезії у складі Національної збірної України з карате. Турнір стартує уже наступного тижня і ми будемо вболівати! Пишаюся спортивними досягненнями працівників Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»! Бажаю Олександру не зупинятися на досягнутому та рухатися вперед до нових перемог! Спорт робить українців сильними та вільними! Все буде Україна!» – привітав ректор, професор Володимир Онищенко.

Науково-педагогічний та студентський колектив Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» щиро вітає призера, пишається вагомими спортивними досягненнями! Бажаємо міцного здоров’я, життєвої енергії, фізичної наснаги у підкоренні нових вершин спортивного Олімпу!

Раніше команда політехніки стала чемпіонкою XVIII Універсіади Полтавщини з волейболу серед жінок та чоловіків, троє спортсменів політехніки стали призерами Чемпіонату та Кубку Європи з гирьового спорту, випускник політехніки Іван Май став чемпіоном світу з настільного тенісу серед спортсменів-параолімпійців, спортсмен політехніки виборов срібну медаль Чемпіонату Полтавської області з вільної боротьби серед кадетів, спортсмени політехніки стали призерами Всеукраїнського турніру з гирьового спорту «Переяславська осінь -2022», а першокурсник Владислав Шавиро здобув золоту медаль Відкритого турніру з тхеквондо «Pokalturnier Bretten».

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»