2022-11-01

Спортсмен політехніки виборов срібну медаль Чемпіонату Полтавської області з вільної боротьби серед кадетів

Студент Навчально- наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Денис Коленко став срібним призером Чемпіонату Полтавської області з вільної боротьби серед кадетів та кадеток U-17, що проходив у місті Полтаві. Спортсмен продемонстрував високі результати у ваговій категорії 71 кг.

Спортсмен політехніки виборов срібну медаль Чемпіонату Полтавської області з вільної боротьби серед кадетів

23 жовтня у місті Полтаві  пройшли змагання Чемпіонату Полтавської області з вільної боротьби серед кадетів та кадеток U-17, активними учасниками яких стали  близько 120 спортсменів та спортсменок  Полтавського регіону. Юнаки та дівчата продемонстрували високий рівень фізичної підготовки,   подарували глядачам видовищні поєдинки, запекле суперництво і шквал позитивних емоцій. 

Студент - першокурсник спеціальності 133 «Галузеве машинобудування»  Навчально – наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Денис Коленко виборов срібну медаль  Чемпіонату Полтавської області з вільної боротьби серед кадетів та кадеток U-17. Спортсмен політехніки  продемонстрував високі  результати у запеклих   протистояннях з досвідченими суперниками та став  найкращим  у ваговій категорії 71 кг  серед кадетів до 17 років.

За результатами здобутих результатів спортсмен Полтавської політехніки  пройшов відбір до збірної команди  та візьме участь в Чемпіонаті України серед кадетів та кадеток, запланованому на кінець листопада 2022 року в українській столиці.

Вітаємо призера з перемогою на престижних змаганнях, пишаємося вагомими спортивними досягненнями!   Бажаємо міцного здоров’я, життєвої енергії та нових особистих здобутків на шляху до найвищих спортивних вершин!

Раніше спортсмени політехніки стали призерами Всеукраїнського турніру з гирьового спорту «Переяславська осінь -2022», першокурсник Владислав Шавиро здобув золоту медаль  Відкритого турніру з тхеквондо  «Pokalturnier Bretten», черлідерки політехніки стали призерками Чемпіонату міста Полтави,  а студенти університету стали золотими призерами Чемпіонату України з футболу серед спортсменів з порушенням слуху.

 

 

Медіа – центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»