2022-10-31

Першокурсник Владислав Шавиро здобув золоту медаль Відкритого турніру з тхеквондо «Pokalturnier Bretten»

Студент групи 102-ФС факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Владислав Шавиро став золотим призером Відкритого турніру з тхеквондо «Pokalturnier Bretten», який відбувся у німецькому місті Бреттені.

Першокурсник Владислав Шавиро здобув золоту медаль Відкритого турніру з тхеквондо «Pokalturnier Bretten»

22 жовтня 2022 року у німецькому місті Бреттені пройшли змагання Відкритого турніру з тхеквондо «Pokalturnier Bretten», де за високі нагороди змагалися спортсмени з різних країн світу. Українці активно поповнили національну скарбничку нагород золотими, срібними та бронзовими медалями.

 Студент групи 102-ФС факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Владислав Шавиро став золотим призером Відкритого турніру з тхеквондо, виборовши переконливу перемогу у протистояннях з досвідченими суперниками.

Вітаємо спортсмена з перемогою, зичимо життєвої наснаги, оптимізму, вагомих особистих здобутків у підкоренні нових спортивних вершин!

Раніше спортсмени політехніки стали призерами Всеукраїнського турніру з гирьового спорту «Переяславська осінь -2022», студенти університету стали золотими призерами Чемпіонату України з футболу серед спортсменів з порушенням слуху, студентка ФФКС виборола п ять медалей Чемпіонату України з веслування на човнах «Дракон», а студент Михайло Сердюк став бронзовим призером Кубку світу з єдиноборств серед студентів.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»