2022-11-09

Команда політехніки стала чемпіонкою XVIII Універсіади Полтавщини з волейболу

Команда Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» стала чемпіонкою XVIII Універсіади Полтавщини з волейболу серед чоловіків та жінок. Спортсмени політехніки продемонстрували високий рівень підготовки та злагоджену командну гру на волейбольному майданчику.

Команда політехніки стала чемпіонкою XVIII Універсіади Полтавщини з волейболу

Упродовж 1-7 листопада 2022 року на базі Полтавського державного аграрного університету пройшли змагання XVIII Універсіади Полтавщини з волейболу серед чоловіків та жінок. За головний спортивний трофей завзято змагалися студентські команди закладів вищої освіти міста Полтави, головний суддя змагань – Віктор Бондаренко.

Чоловіча та жіноча команда Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» під керівництвом досвідченого тренера, старшого викладача кафедри фізичної культури та спорту Андріана Остапова виборола абсолютну першість XVIII Універсіади Полтавщини з волейболу серед чоловіків та жінок. Спортсмени політехніки продемонстрували відмінну фізичну форму, високий рівень підготовки та злагоджену командну гру на волейбольному майданчику.

За підсумками XVIII Універсіади Полтавщини з волейболу до трійки лідерів увійшли:

  • команда Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»;
  • команда Полтавського університету економіки і торгівлі;
  • команда Полтавського державного аграрного університету.

Активними учасниками Універсіади також стали команди Полтавського юридичного інституту та Полтавського державного медичного університету.

Вітаємо чемпіонів XVIII Універсіади Полтавщини з волейболу, пишаємося вашими вагомими спортивними досягненнями! Бажаємо міцного здоров’я, натхнення, спортивного ентузіазму та нових яскравих перемог!

Нагадаємо, у Полтавській політехніці пройшов Чемпіонат Полтавської області з боксу, студенти політехніки виборювали першість зі спортивного більярду.

Раніше троє спортсменів політехніки стали призерами Чемпіонату та Кубку Європи з гирьового спорту, а випускник політехніки Іван Май став чемпіоном світу з настільного тенісу серед спортсменів-параолімпійців.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»