2022-11-15

Спортсмени політехніки стали призерами Відкритого Кубку Полтавської області з класичного пауерліфтингу

Збірна команда Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» успішно виступила на Відкритому Кубку Полтавської області з класичного пауерліфтингу та класичного жиму лежачи. Спортсмени політехніки стали золотими та бронзовими призерами в абсолютній більшості серед чоловіків та жінок.

Спортсмени політехніки стали призерами Відкритого Кубку Полтавської області з класичного пауерліфтингу

Збірна команда Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», до складу якої увійшли студенти факультету фізичної культури та спорту, факультету філології, психології та педагогіки, Навчально-наукового інституту нафти і газу успішно виступила на Відкритому Кубку Полтавської області з класичного пауерліфтингу та класичного жиму лежачи серед чоловіків та жінок. Спортсмени Полтавської політехніки продемонстрували високі результати та поповнили власну скарбничку спортивних трофеїв золотими та бронзовими нагородами.

Золотими призерами Відкритого Кубку Полтавської області з класичного пауерліфтингу та класичного жиму лежачи серед чоловіків та жінок стали:

  • студент групи 101-Б Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Іван Крига;
  • студентка групи 301-ФС факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Анастасія Таран;
  • студентка групи 101-пФР факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Ольга Павлій;

  • студентка групи 301-НГ Навчально-наукового інституту нафти і газу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», чемпіонка світу з пауерліфтингу серед юніорок Дарія Головко;
  • студентка групи 101-ФР факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Валерія Конюхова;
  • студентка групи 201-ФП факультету філології, психології та педагогіки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Олександра Шубіна.

Бронзові нагороди престижних спортивних змагань вибороли:

  • студент групи 101-Б Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Іван Крига;
  • студент групи 202-НГ Навчально-наукового інституту нафти і газу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Іван Журавльов.

Готувала спортсменів досвідчена тренерка, майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу, срібна призерка Чемпіонату Європи з класичного жиму лежачи серед жінок, старша викладачка кафедри фізичної терапії та ерготерапії, заступниця декана факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Оксана Гордієнко, чиї вихованці неодноразово ставали чемпіонами України, Європи та світу, призерами престижних міжнародних змагань та турнірів, а студентка політехніки Дарія Головко під її керівництвом стала чемпіонкою світу з пауерліфтингу серед юніорок. Досвідчена наставниця також здобула перемогу на змаганнях Відкритого Кубку Полтавської області з класичного жиму лежачи з власним рекордом 80 кг.

Вітаємо золотих і бронзових призерів, їхню наставницю з перемогою на престижних спортивних змаганнях! Пишаємося та зичимо нових вагомих здобутків на спортивному Олімпі!

Нещодавно студенти політехніки стали волонтерами та учасниками марафону «Осінній RUN -2022», а у Полтавській політехніці відбувся обласний Чемпіонат з шахів серед працівників ДСНС України.

Раніше команда політехніки стала чемпіонкою XVIII Універсіади Полтавщини з волейболу, а викладач політехніки виборов бронзову медаль Чемпіонату України з карате серед дорослих.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»