2023-09-27

Двоє студентів політехніки стали переможцями Кубку України з жиму лежачи та класичного жиму лежачи

Студенти Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Назар Нерянов та Іван Крига вибороли золоті і срібні нагороди Кубку України з жиму лежачи та класичного жиму лежачи. Спортсмени Полтавської політехніки продемонстрували високі результати, ставши найкращими у вагових ватегоріях до 120 кг та понад 120 кг.

Двоє студентів політехніки стали переможцями Кубку України з жиму лежачи та класичного жиму лежачи

У місті Коломия Львівської області на базі ФСК «Локомотив» завершилися  змагання Кубку України з жиму лежачи та класичного жиму лежачи, які тривали упродовж 21-25 вересня. У запеклій спортивній боротьбі визначили найкращих, які братимуть участь  у Чемпіонаті світу серед усіх вікових груп, що відбудеться в Техасі (США).

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» на престижному турнірі представляли досвідчені спортсмени, які у боротьбі за першість продемонстрували відмінну фізичну форму та високі результати.

Студент групи 501-ФСв факультету фізичної культури та спорту Полтавської політехніки, майстер спорту України міжнародного класу Назар Нерянов став золотим призером Кубку України з  жиму лежачи та класичного жиму лежачи, посівши перше місце у ваговій категорії понад 120 кг з результатом 287,8 кг.

Студент групи 201-БП Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою Полтавської політехніки, майстер спорту України Іван Крига став срібним призером змагань серед чоловіків, показавши результат 285 кг у ваговій категорії до 120 кг. Спортсмен також став володарем золотої нагороди, показавши найкращий серед чоловіків результат – 225 кг у ваговій категорії понад 120 кг.

Тренує спортсменів майстер спорту України міжнародного класу, тренерка з пауерліфтингу, старша викладачка кафедри фізичної терапії та ерготерапії Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», суддя міжнародної категорії, срібна призерка Кубку України з жиму лежачи та класичного жиму лежачи серед жінок Оксана Гордієнко.

Вітаємо призерів та їхню тренерку  з перемогою на всеукраїнському рівні! Зичимо натхнення, спортивного ентузіазму, жаги до перемоги!

Нагадаємо, викладачка та студент політехніки стали призерами Кубку України з жиму лежачи та класичного жиму лежачи.

Нещодавно у політехніці відбувся чемпіонат Полтавської області з армреслінгу,  меморіальний турнір з міні-футболу пам’яті ректора Олександра Онищенка,  до Дня фізичної культури і спорту в політехніці відзначили кращих спортсменів університету, а другокурсник ФФКС Єгор Мичко став срібним призером Чемпіонату України з триатлону серед молоді.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»