2023-08-03

Студент ФФКС Олексій Вірченко виборов бронзову нагороду Чемпіонату світу з паралімпійського плавання

Студент групи 301-ФС факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Олексій Вірченко продовжує успішно виступати на змаганнях Чемпіонату світу з паралімпійського плавання. Спортсмен Полтавської політехніки виборов бронзову медаль на дистанції 100 метрів вільним стилем.

Студент ФФКС Олексій Вірченко виборов бронзову нагороду Чемпіонату світу з паралімпійського плавання

Нагадаємо, 31 липня 2023 року в місті Манчестері розпочалися змагання Чемпіонату світу з паралімпійського плавання, які триватимуть до 6 серпня. Національну збірну команду України представляють 42 досвідчених спортсмени, які демонструють відмінні результати на різних дистанціях.

У складі національної збірної продовжує успішно виступати студент групи 301-ФС факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Олексій Вірченко. Спортсмен виборов бронзову медаль Чемпіонату світу з паралімпійського плавання, увійшовши до трійки найсильніших та здолавши дистанцію 100 метрів вільним стилем у класі S13 (серед спортсменів із порушеннями зору) за 52,78 секунди.

Вітаємо призера з новою феєричною перемогою! Пишаємося та зичимо нових досягнень на спортивному Олімпі!

Нагадаємо, у перший день змагань Олексій Вірченко став золотим призером Чемпіонату світу з паралімпійського плавання на дистанції 100 метрів батерфляєм.

Нещодавно викладачка Полтавської політехніки Оксана Гордієнко стала срібною призеркою Чемпіонату Європи з класичного жиму лежачи.
 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»